CMD305A/00

CMD305A/00

CMD305A/00

CMD305A/00

Този продукт вече не се предлага

CMD305A/00

Този продукт вече не се предлага

CMD305A/00

Сходни продукти

Вижте всички Unmapped

Прибираща се поставка за подредено и елегантно табло на автомобила

Прибираща се поставка за подредено и елегантно табло на автомобила

С прибиращата се поставка Philips таблото на автомобила е винаги в изряден вид. Когато искате автомобилът да изглежда безупречно, можете изцяло да скриете поставката с едно бързо натискане. Находчивата конструкция позволява пълно прибиране на поставката, след което остава една идеално гладка повърхност. Системите на Philips за развлечения в автомобила ви дават максимална опростеност във всеки един детайл.

Безплатно приложение Philips CarStudio за управление на възпроизвеждането

Безплатно приложение Philips CarStudio за управление на възпроизвеждането

Приложението Philips CarStudio предлага безброй уникални функции за докинг станциите Philips. Можете да провеждате разговори със свободни ръце от вашия iPhone, да преглеждате музикалната си колекция и да споделяте това, което слушате, с приятели във Facebook и Twitter. Когато вашият iPhone или iPod е в пейзажен режим, бутоните за управление се уголемяват за улеснение. Прибавете и наистина интуитивния интерфейс, и ето ви приложението, идеално за използване в автомобила. Напълно безплатно, приложението се предлага за изтегляне от Apple App Store.

MAX Sound за мигновено усилване на мощността

MAX Sound за мигновено усилване на мощността

Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите и високите честоти, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващото преживяване при слушане – само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите, високите честоти и силата над оригиналното максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване както на силата, така и на звуковия спектър, и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

Вграден Bluetooth за разговори със "свободни ръце" и музика през тонколоните

Вграден Bluetooth за разговори със "свободни ръце" и музика през тонколоните

С тази автомобилна система Philips контролът е изцяло във ваши ръце. Вграденият Bluetooth позволява да свържете своя iPhone към аудио системата на автомобила, за да се обаждате и да приемате разговори със свободни ръце през вградения микрофон и тонколоните в автомобила. Освен това ви позволява да слушате музиката от вашия iPhone през тонколоните в автомобила, без изобщо да го слагате в поставката. Стабилната връзка и чудесното качество на звука гарантират разговори с винаги ясен звук. Philips ви позволява да шофирате с поглед към пътя и ръце на волана – по-безопасно и по-приятно.

Music Zone за регулируеми "идеални места"

Music Zone за регулируеми "идеални места"

Иновационната технология Music Zone на Philips позволява на шофьора и пътниците да се наслаждават на музиката с по-жив и обемен звук, точно както е искал изпълнителят. Лесно можете да превключвате зоните на слушане от предните към задните седалки и обратно, за да откриете идеалния център на звука в автомобила. Специалният бутон за управление на зоните ви дава три готови настройки: ляво, дясно и отпред (и всички), с които лесно можете да откриете идеалното удоволствие от слушането, когато сте сами или с други хора в автомобила.

USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

Просто поставете за зареждане и използвайте своя iPhone/iPod

Улеснете шофирането с тази система за развлечения в автомобила. Трябва само да поставите своя iPhone или iPod, за го превърнете в част от аудио системата на автомобила. Сложното свързване и некрасивите кабели вече са в миналото. Просто сложете своето устройство Apple в поставката, и сте готови да го зареждате, да възпроизвеждате съдържание и да приемате повиквания със свободни ръце. Дори можете да използвате и другите функции на устройството, като системи за навигация и услуги за локализация. Изберете по-лекия път с Philips.

Предложени продукти

Последни гледани продукти

Отзиви

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.