1

Автомобилна аудио система

  -{discount-percentage}%

  Автомобилна аудио система

  Забавлявайте се с кипяща от живот музика в автомобила

  Забавлявайте се с музиката от вашия iPhone/iPod, CD или USB устройства с мощен звук с автомобилната аудио система Philips. Наслаждавайте се на мощни баси с MAX Sound и на красивия LCD дисплей с променливи цветове за персонализиран цвят на подсветката. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Забавлявайте се с кипяща от живот музика в автомобила

Забавлявайте се с музиката от вашия iPhone/iPod, CD или USB устройства с мощен звук с автомобилната аудио система Philips. Наслаждавайте се на мощни баси с MAX Sound и на красивия LCD дисплей с променливи цветове за персонализиран цвят на подсветката. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

CarStudio Автомобилна аудио система

За iPod и iPhone, USB, CD CEM3100/12 Търсене на подобни продукти

Забавлявайте се с кипяща от живот музика в автомобила

Завладяващ звук

 • Music Zone за регулируеми "идеални места"

  Music Zone за регулируеми "идеални места"

  Иновационната технология Music Zone на Philips позволява на шофьора и пътниците да се наслаждават на музиката с по-жив и обемен звук, точно както е искал изпълнителят. Лесно можете да превключвате зоните на слушане от предните към задните седалки и обратно, за да откриете идеалния център на звука в автомобила. Специалният бутон за управление на зоните ви дава три готови настройки: ляво, дясно и отпред (и всички), с които лесно можете да откриете идеалното удоволствие от слушането, когато сте сами или с други хора в автомобила.

 • Динамичното усилване на басите подобрява електронно ниските тонове

  Динамичното усилване на басите подобрява електронно ниските тонове

  Активирайте динамичното усилване на басите (DBB) и най-ниските честоти се повдигат електронно, за да се постигне адекватно възпроизвеждане на звука, особено когато силата на звука на високоговорителя е настроена на ниско ниво. Ще чувате винаги впечатляващи баси.

 • Слушайте музика във формати MP3/WMA направо от портативните си USB устройства

  Слушайте музика във формати MP3/WMA направо от портативните си USB устройства

  Просто включете вашето устройство към USB порта на вашата Hi-Fi уредба Philips. Цифровата музика ще бъде възпроизведена направо от устройството. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

 • Търсене по папка или песен за моментално намиране или бърз достъп

  Търсене по папка или песен за моментално намиране или бърз достъп

  Тази функция ви позволява много по-бързо да намерите песен или албум, като преглеждате песни и папки, които са обичайното съдържание на USB устройствата и SDHC картите. Със специалния бутон за папка/песен търсенето става само на три лесни стъпки: натискате "папка/песен", завъртате бутона за сила на звука и натискате, за да направите избор. Този лесен процес позволява бързо и лесно да търсите във вашата музика, за да можете да се съсредоточите върху шофирането.

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите и високите честоти, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващото преживяване при слушане – само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите, високите честоти и силата над оригиналното максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване както на силата, така и на звуковия спектър, и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • Едновременно слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone

  Едновременно слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone

  Наслаждавайте се на любимата си MP3 музика, докато зареждате вашия iPod/iPhone! Поставката ви позволява да свържете вашето портативно устройство директно с докинг системата за забавления, за да слушате любимата си музика с превъзходен звук. Освен това тя зарежда вашия iPod/iPhone докато свири, за да слушате музика без притеснения, че батерията на портативния ви плейър ще се изтощи. Докинг системата за забавления автоматично зарежда портативното устройство, докато то е в нея.

 • Вградени 4 усилвателя x 50 W за отлично качество на звука

  Вградени 4 усилвателя x 50 W за отлично качество на звука

 • Висококонтрастен LCD дисплей с осветление в 32 000 променливи цвята

  Висококонтрастен LCD дисплей с осветление в 32 000 променливи цвята

 • Свалящ се преден панел и угасване на екрана за защита от кражба

  Свалящ се преден панел и угасване на екрана за защита от кражба

 • CD плейър и MP3 Link за възпроизвеждане на музика

  CD плейър и MP3 Link за възпроизвеждане на музика

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува