1

Автомобилна аудио-видео система

  -{discount-percentage}%

  Автомобилна аудио-видео система

  Забавлявайте се с кипяща от живот музика и видео в автомобила

  Philips CED1900BT има 6,2-инчов пълноцветен дисплей за възпроизвеждане на видео и снимки, за да ви осигури идеалното забавление в автомобила. Наслаждавате се на музика и филми от различни източници и никога не пропускате повикване, благодарение на вградения Bluetooth® приемник. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Забавлявайте се с кипяща от живот музика и видео в автомобила

Philips CED1900BT има 6,2-инчов пълноцветен дисплей за възпроизвеждане на видео и снимки, за да ви осигури идеалното забавление в автомобила. Наслаждавате се на музика и филми от различни източници и никога не пропускате повикване, благодарение на вградения Bluetooth® приемник. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

Автомобилна аудио-видео система

15, 7 см/6, 2" сензорен екран, Bluetooth CED1900BT/12 Търсене на подобни продукти

Забавлявайте се с кипяща от живот музика и видео в автомобила

Завладяващ звук

 • Music Zone за регулируеми "идеални места"

  Music Zone за регулируеми "идеални места"

  Иновационната технология Music Zone на Philips позволява на шофьора и пътниците да се наслаждават на музиката с по-жив и обемен звук, точно както е искал изпълнителят. Лесно можете да превключвате зоните на слушане от предните към задните седалки и обратно, за да откриете идеалния център на звука в автомобила. Специалният бутон за управление на зоните ви дава три готови настройки: ляво, дясно и отпред (и всички), с които лесно можете да откриете идеалното удоволствие от слушането, когато сте сами или с други хора в автомобила.

 • Възпроизвежда DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  Възпроизвежда DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  Плейърът Philips е съвместим с повечето DVD и CD дискове на пазара. Устройствата от типа DVD+/-R приемат и двата често срещани формата на записваемите DVD дискове. Аналогично, DVD+/-RW работят и с двата често срещани типа презаписваеми DVD дискове. Дисковете SVCD (Super VideoCD) осигуряват много по-рязка картина в сравнение с VCD, поради по-високата си разделителна способност. MPEG4 осигурява видео с качеството на DVD диск (MPEG-2) при по-ниски скорости на пренос на данните и по-малки размери на файловете. DivX е усъвършенствана технология за видеокомпресия, базирана на MPEG4, която намалява размера на цифровите видео файлове, като запазва високото качество на картината.

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите и високите честоти, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващото преживяване при слушане - само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите, високите честоти и силата над оригиналното максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване както на силата, така и на звуковия спектър, и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • Вграден Bluetooth приемник за разговори и стрийминг на музика

  Вграден Bluetooth приемник за разговори и стрийминг на музика

  С Bluetooth функцията за "свободни ръце" можете да използвате безопасно мобилния си телефон, докато шофирате, за да не пропускате важните разговори. Вграденият Bluetooth® приемник позволява и удобен стрийминг на музикалните файлове от телефона към автомобилната система за забавления.

 • FullSound вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips възстановява вярно звуковите детайли на компресираната MP3 музика и чувствително я обогатява и подобрява, за да се потопите напълно в музиката без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

 • Корпус с размер 2.0 DIN за идеално прилягане

  Корпус с размер 2.0 DIN за идеално прилягане.

 • Дисплей с висока разделителна способност с WVGA LCD панел

  Автомобилната аудио-видео система Philips CarStudio с дисплей с висока разделителна способност има WVGA (800x480 пиксела) LCD панел. Ясният и ярък дисплей показва най-ясно интелигентния потребителски интерфейс и възпроизвежданото видео от различни мултимедийни източници, включително DVD дискове. Освен това е чудесен за гледане на слайдшоу от любимите ви снимки. Има и набор от различни фонове и цветови теми, с които можете да създадете по-приятна атмосфера в колата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува