безжична портативна тонколона

  безжична портативна тонколона

  Разтегнете звука и размера на високоговорителя

  Вземете музика за приключенията си с компактен, здрав и лесен за носене високоговорител, който може да се закрепи към всяка чанта. Технологията против изрязване на честоти осигурява по-добър звук за размера му. Когато искате повече, просто го отворете. Музиката издържа половин ден. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

безжична портативна тонколона

Bluetooth, Акумулаторна батерия, 2 W BT2000A/00 Търсене на подобни продукти

Разтегнете звука и размера на високоговорителя

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Издърпайте високоговорителя за звук с по-добро качество

  Издърпайте високоговорителя за звук с по-добро качество

  Този разширяващ се високоговорител може да се свива за музика в движение или да се отваря за по-добро качество на звука. Просто хванете горната и долната му част и дръпнете.

 • Функция против изрязване за силна музика без изкривяване

  Функция против изрязване за силна музика без изкривяване

  Функцията против изрязване ви позволява да възпроизвеждате музика по-силно и поддържа високото й качество дори при нисък заряд на батерията. Тя приема разнообразни входящи сигнали от 300 mV до 1000 mV и предпазва високоговорителите от повреда от изкривяване. Тази вградена функция следи музикалния сигнал, докато той преминава през усилвателя и поддържа пиковете в рамките на диапазона на усилвателя, предотвратявайки аудио изкривяването, предизвикано от изрязване, без да засяга силата на звука. Възможността на преносимия високоговорител да пресъздава музикални пикове намалява със заряда на батерията, но функцията против изрязване намалява пиковете, причинени от ниския заряд, запазвайки музиката ви без изкривяване.

 • Време за възпроизвеждане на музика до 12 часа

  Време за възпроизвеждане на музика до 12 часа

  Възпроизвеждайте музиката си силно по всяко време, навсякъде, с акумулаторна батерия, която издържа до 12 часа. Слушайте цялата си музика без досадни заплетени кабели и неудобно търсене на контакти и се възползвайте от пълната свобода на движение и половин денонощие музикални развлечения.

 • Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

 • Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство

  Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство
 • Носете навсякъде с приложената фино оплетена лента

  В стила на серията с лента за глава Philips CitiScape Strada, вдъхновена от модните кецове и ярките им връзки, приложената лента е направена от ярък и фино оплетен плат и е достатъчно стилна, за да бъде моден аксесоар.

 • Сертифициран екологичен продукт: сериозен ангажимент към устойчивостта

  Philips удостоява със "Зеленото" си лого само най-екологичните си продукти, така че можете да сте сигурни, че правите правилния избор. Сертификацията за екологичен продукт означава, че устройството е високо енергоспестяващо, използва устойчива опаковка в голяма степен (> 80% съдържание на рециклиран картон, сертифицирани от FSC® печатни материали и опаковка без PVC), понижава употребата на опасни материали (пластмасов корпус без PVC/BFR) и е по-лесно за рециклиране.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува