Fidelio

Philips Fidelio

Blu-Ray плейър

  • KA

  Philips Fidelio

  Blu-Ray плейър

  Картина и звук съвсем като в киносалон

  Потопете се в пълното аудио-визуално забавление, което съперничи на реалността с превъзходната си 3D картина. Изпитайте яркия и кристално чист образ, съчетан с детайлен и качествен звук, от изумителния Blu-ray DVD плейър Philips BDP9700. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Blu-Ray плейър

Qdeo, 4K Ultra HD премащабиране, ЦАП от TI Burr-Brown, Miracast™ BDP9700/12 Търсене на подобни продукти

Картина и звук съвсем като в киносалон

с Qdeo Ultra HD видео обработка

 • Обработка на видеосигнал Qdeo™ за филми в най-чистата им форма

  Обработка на видеосигнал Qdeo™ за филми в най-чистата им форма

  Технологията Qdeo™ за обработка на видеосигнал дава безшумно и естествено видео. Повечето типове видео съдържат шумове и смущения, които са много дразнещи при гледане на телевизор с висока детайлност. Обработката Qdeo™ дава образ с намален шум, подсилени цветове, подобрен контраст, фини детайли и засилено чувство за дълбочина, и в резултат - безшумно, приятно и завладяващо зрително изживяване. Освен това технологията Qdeo™ работи с всички видове видео източници, включително Blu-ray, DVD и дори нискокачествено видео от интернет.

 • ЦАП от TI Burr-Brown за възпроизвеждане на звук с високо ниво на детайлите

  ЦАП от TI Burr-Brown за възпроизвеждане на звук с високо ниво на детайлите

  TI Burr-Brown, марка, утвърдила се като синоним на високи работни показатели и качество, е специализирана в производството на Hi-Fi компоненти с качество на звука за меломани, като цифрово-аналогови преобразуватели (ЦАП). Philips се довери в избора си на ЦАП на TI Burr-Brown, които преобразуват цифровия аудио сигнал в аналогов, използвайки честота на семплиране 192 KHz с 24-битова разделителна способност. Така се взема повече информация от оригиналния аналогов звук, което води до много по-вярно възпроизвеждане.

 • Отделно тороидално захранване за ясен звук без шумове

  Отделно тороидално захранване за ясен звук без шумове

  Тороидалното захранване представлява трансформатор на мощност с пръстеновидна сърцевина. Използването на отделен тороидален трансформатор и линейно захранване осигурява отделен стабилен източник на захранване, без шумове, само за аналоговите аудио сигнали. С този дизайн се избягват цифровите смущения, характерни за стандартния дизайн, при който цифровият видеосигнал и аналоговият аудиосигнал използват едно общо захранване. Резултатът е ясен звук с малко шумове.

 • Многоканално SACD за пълно потапяне в музиката

  Многоканално SACD за пълно потапяне в музиката

  Готов за многоканални SACD. Този нов музикален формат ви осигурява възпроизвеждане на музика със свръхвисоко качество, 5.1-многоканален съраунд звук и пълна съвместимост напред и назад с компактдискове.

 • Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  Сертифициран за DivX Plus HD за възпроизвеждане на DivX с висока детайлност

  DivX Plus HD на вашия Blu-ray и/или DVD плейър предлага последните новости в технологията DivX, за да ви даде възможност да гледате видеоклипове и филми с висока детайлност от интернет директно на Philips HDTV или на компютър. DivX Plus HD поддържа възпроизвеждане на DivX Plus съдържание (H.264 видео с висока детайлност и висококачествено AAC аудио в MKV файлов контейнер), като в същото време поддържа и предишни версии на DivX видео до 1080p. DivX Plus HD за цифрово видео с истинска висока детайлност.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколона SoundBar, система за домашно кино и телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • Вграден WiFi-n за по-бърза и по-обхватна безжична производителност

  Вграден WiFi-n за по-бърза и по-обхватна безжична производителност

  WiFi-n, известен и като IEEE 802.11n, е новият стандарт за безжични мрежи. Той включва много нови опции с цел подобряване качеството на безжичната връзка, по-висока скорост и по-широк обхват в сравнение с предишните WiFi стандарти. Освен това WiFi-n предлага двупосочна съвместимост, което позволява на този плейър да предава към и да приема от маршрутизатори, работещи с по-старите WiFi стандарти.

 • Dolby TrueHD и DTS-HD MA за HD 7.1 съраунд звук

  Dolby TrueHD и DTS-HD MA за HD 7.1 съраунд звук

  DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD осигуряват 7.1 канала най-качествен звук от дисковете Blu-ray. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD допълват цялостното ви развлечение с висока детайлност.

 • Освободете съдържанието от устройството си, сертифицирано от Miracast™, на телевизора

  Освободете съдържанието от устройството си, сертифицирано от Miracast™, на телевизора

  MiracastTM е безжичен peer-to-peer стандарт за излъчване на екрана чрез връзки по Wi-Fi Direct. Опростеният потребителски интерфейс позволява дублирането на екрана на преносимото устройство към по-големия екран чрез устройство, сертифицирано по Miracast™, без ограничение от предварително поставен кодек за разкодиране.

 • Подобрете своето Full HD съдържание в 4K Ultra HD разделителна способност

  Подобрете своето Full HD съдържание в 4K Ultra HD разделителна способност

  Вижте любимите си филми и снимки както никога преди. Превърнете вашите стандартни HD филми и снимки в изключително резки и ясни 4K x 2K, които са четири пъти по-детайлни, за да накарат вашия 4K телевизор да заблести с мигновено мащабиране от BDP7750.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува