Blu-Ray плейър

  Реалността срещна достоен съперник

  Потопете се в пълно и цялостно аудио-визуално забавление, съперничещо на реалността. Изпитайте яркия, кристално чист образ, съчетан с детайлен и качествен звук, от този изящен и изумителен плейър на Blu-ray дискове. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Реалността срещна достоен съперник

 • Обработка на видеосигнал Qdeo™ за филми в най-чистата им форма

  Обработка на видеосигнал Qdeo™ за филми в най-чистата им форма

  Технологията Qdeo™ за обработка на видеосигнал дава безшумно и естествено видео. Повечето типове видео съдържат шумове и смущения, които са много дразнещи при гледане на телевизор с висока детайлност. Обработката Qdeo™ дава образ с намален шум, подсилени цветове, подобрен контраст, фини детайли и засилено чувство за дълбочина, и в резултат - безшумно, приятно и завладяващо зрително изживяване. Освен това технологията Qdeo™ работи с всички видове видео източници, включително Blu-ray, DVD и дори нискокачествено видео от интернет.

 • Изместване на субтитрите за широк екран без липсващи субтитри

  Изместване на субтитрите за широк екран без липсващи субтитри

  Изместването на субтитрите е оптимизираща функция, която позволява на потребителите да регулират ръчно разположението на филмовите субтитри на телевизионния или компютърния екран. Потребителите могат да местят субтитрите надолу и нагоре по екрана с дистанционното управление. Понякога субтитрите не се виждат изцяло на широкоекранни дисплеи, като кинематографския 21:9 и проектори. За да ги вижда ясно, потребителят трябва да промени съотношението на размера на екранната картина, което обезсмисля широкоекранния дисплей. С функцията за изместване на субтитрите потребителят може да запази правилното съотношение на размера на екранната картина, като в същото време субтитрите са идеално разположени на екрана.

 • Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Благодарение на поддръжката на DivX можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео в комфортната обстановка на вашия хол. Форматът DivX е базиран на MPEG4 видеокомпресия, която позволява записването на големи файлове като филми, филмова музика и музикални клипове на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове. DivX Ultra съчетава възпроизвеждане на DivX с ценни функции като вградени субтитри, различни езици за аудиоканала, множество записи и менюта в единен удобен файлов формат.

 • Позлатени AV съединители за оптимална картина и звук

  Позлатени AV съединители за оптимална картина и звук

  Позлатените AV съединители гарантират по-добро предаване на аудиосигнала в сравнение с традиционните съединения тип "клипс", благодарение на своята дълготрайност и надеждност. Освен това, те минимизират загубата на електрически сигнал от усилвателя до кутията на високоговорителя, което дава възможно най-близко до реалността възпроизвеждане на звука.

 • Dolby TrueHD и DTS-HD MA за HD 7.1 съраунд звук

  Dolby TrueHD и DTS-HD MA за HD 7.1 съраунд звук

  DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD осигуряват 7.1 канала най-качествен звук от дисковете Blu-ray. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD допълват цялостното ви развлечение с висока детайлност.

 • ЦАП от TI Burr-Brown за възпроизвеждане на звук с високо ниво на детайлите

  ЦАП от TI Burr-Brown за възпроизвеждане на звук с високо ниво на детайлите

  TI Burr-Brown, марка, утвърдила се като синоним на високи работни показатели и качество, е специализирана в производството на Hi-Fi компоненти с качество на звука за меломани, като цифрово-аналогови преобразуватели (ЦАП). Philips се довери в избора си на ЦАП на TI Burr-Brown, които преобразуват цифровия аудио сигнал в аналогов, използвайки честота на семплиране 192 KHz с 24-битова разделителна способност. Така се взема повече информация от оригиналния аналогов звук, което води до много по-вярно възпроизвеждане.

 • Отделно тороидално захранване за ясен звук без шумове

  Отделно тороидално захранване за ясен звук без шумове

  Тороидалното захранване представлява трансформатор на мощност с пръстеновидна сърцевина. Използването на отделен тороидален трансформатор и линейно захранване осигурява отделен стабилен източник на захранване, без шумове, само за аналоговите аудио сигнали. С този дизайн се избягват цифровите смущения, характерни за стандартния дизайн, при който цифровият видеосигнал и аналоговият аудиосигнал използват едно общо захранване. Резултатът е ясен звук с малко шумове.

 • Монолитният 3-милиметров алуминиев корпус гарантира оптимална производителност

  Монолитният 3-милиметров алуминиев корпус гарантира оптимална производителност

  Солидният 3 мм алуминиев корпус ви гарантира максимална производителност. Доста по-дебел от индустриалния стандарт, този корпус е достатъчно солиден, за да елиминира вибрациите и смущенията от други електрически уреди, но въпреки това придава на вашия Blu-ray плейър елегантен и стилен вид.

 • BD-Live (Profile 2.0), за да се радвате на допълнително Blu-ray съдържание онлайн

  BD-Live (Profile 2.0), за да се радвате на допълнително Blu-ray съдържание онлайн

  BD-Live отваря още по-широко вашия свят на висока детайлност. Получете най-съвременно съдържание просто като свържете своя Blu-ray диск плейър към интернет. Вълнуващи нови неща, например изключително съдържание за изтегляне, прояви на живо, чат на живо, игри и онлайн пазаруване - всичко това ви очаква. Вземете вълната на високата детайлност с възпроизвеждане на Blu-ray дискове и BD-Live.

 • Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Универсалната серийна шина или USB е стандарт за протокол за свързване на компютри, периферия и потребителска електроника. Устройствата с високоскоростен USB имат скорост на пренос на данни до 480 Mbps - срещу скромните 12 Mbps на тези с първоначалния USB интерфейс. С връзката с високоскоростен USB 2.0 всичко, което трябва да направите, е да включите USB устройството, да изберете филма, музиката или снимките и да ги гледате и слушате.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколони Soundbar, домашно кино, телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • Сензорни бутони за управление за плавен и лесен достъп

  Със сензорните бутони едно леко докосване на бутона е достатъчно за регистриране на действието. Вече няма нужда да натискате силно бутоните на вашия продукт!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува