Безжичен HD бебефон In.Sight

  Безжичен HD бебефон In.Sight

  Винаги близо до вашето бебе

  Безжичният бебефон Philips In.Sight с висока разделителна способност ви позволява да виждате и слушате бебето си на вашия iPhone/iPad. Получавате кристално чист HD образ, а с нощното виждане можете да наблюдавате бебето дори и в тъмното. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжичен HD бебефон In.Sight

Гледайте от всяко място, Чувайте и говорете, Нощно виждане, За iPhone, iPad B120/10 Търсене на подобни продукти

Винаги близо до вашето бебе

Наблюдавайте го, където и да сте, на вашия iPhone/iPad

 • Шифровано видео за защитена връзка

  Шифровано видео за защитена връзка

  Безжичният монитор In.Sight използва изключително надеждно шифроване, за да ви гарантира поверителност по всяко време. Той използва уникален ключ за шифроване всеки път, когато осъществява връзка, за сте надеждно защитени, докато се грижите за сигурността на любимите си хора.

 • Видео с HD качество за кристално чист образ

  Видео с HD качество за кристално чист образ

  Безжичният HD бебефон In.Sight ви позволява да наблюдавате бебето с ясен образ. Видеото се показва с високата разделителна способност 720p. "720" обозначава броя хоризонтални редове, който определя разделителната способност на екрана. "p" означава "прогресивно сканиране", или последователна поява на линиите във всеки кадър. С разделителната способност 720p картината е по-рязка и реалистична.

 • Говорете на бебето от вашия iPhone/iPad

  Говорете на бебето от вашия iPhone/iPad

  С безжичния HD бебефон In.Sight можете да говорите на бебето си, когато пожелаете. Просто натиснете "talk" на вашия iPhone/iPad и му изпейте приспивна песничка. И гледайте как се унася в сън, успокоено от гласа ви.

 • Режим за нощно виждане, за да виждате бебето ясно в тъмнината

  Режим за нощно виждане, за да виждате бебето ясно в тъмнината

  Режимът за нощно виждане ви позволява да виждате любимото личице на вашето мъниче в тъмното. На тъмно се включва инфрачервената светлина на бебефона, която му позволява да предава ясно черно-бяло видео. Режимът за нощно виждане се включва и изключва автоматично, но можете да го регулирате и ръчно.

 • Наблюдавайте бебето на своя iPhone чрез Wi-Fi/3G/4G LTE

  Наблюдавайте бебето на своя iPhone чрез Wi-Fi/3G/4G LTE

  Безжичният HD бебефон In.Sight ви позволява да наблюдавате бебето си на iPhone или iPad, където и да сте. Изтеглете безплатното приложение на Apple и конфигурирайте безжичния бебефон In.Sight, за да имате достъп до поточно предаваното видео чрез своя iPhone или iPad, където и да сте, чрез 4G LTE, 3G или Wi-Fi мрежите. Няма ограничения къде и как ще гледате любимото си мъниче.

 • Чувате постоянно бебето си, дори когато телефонът ви е заключен

  Безжичният HD бебефон In.Sight гарантира непрекъснато поточно предаване на звук, дори когато вашият iPhone/iPad е заключен, поставен или се зарежда.

 • Бърза настройка на Wi-Fi бебефона чрез QR код

  С това приложение настройката е лесна. Приложението ще генерира QR код за вашите домашни настройки на Wi-Fi. С QR кода мониторът автоматично ще се сдвои с вашата Wi-Fi мрежа – лесно и мигновено.

 • Споделяне на бебефона между родители

  Споделяйте картината от мониторите със съпруга, семейството и приятелите си, и дори с детегледачката си. Приложението ви позволява да споделяте картината от всеки монитор с още двама души, за да имат и те достъп до аудио и видео на живо чрез техните смартфони. Можете и да надстроите приложението, за да споделяте монитора с до 10 човека.

 • Предупреждения чрез телефона при откриване на шум или движение

  Невъзможно е да предвидите кога би могло да се случи нещо с бебето ви. Безжичният HD бебефон In.Sight наблюдава непрекъснато с регулируеми нива за реакция на шум и движение и ви уведомява незабавно. Автоматично получавате съобщения на вашия iPhone/iPad при засичане на шум или движение.

 • Наблюдение в реално време със сензора за температура и влажност

  Сензорите за температура и влага на безжичния HD бебефон In.Sight показват нивото на температурата и влажността на вашия iPhone или iPad. Сензорът за влажност измерва нивото на влажността, например, отчитайки сухия въздух, който може да раздразни гърлото на бебето. Приложението ще ви съобщи, ако температурата е твърде висока/ниска.

 • Захранващи кабели и монитор без PVC и BFR

  Безжичният HD бебефон In.Sight не съдържа бромирани забавители на пламъка (BFR) и поливинилхлорид (PVC). Той е в съответствие със стриктните стандарти за безопасност на приборите за деца и е абсолютно безопасен за бебето, устойчив и екологичен.

 • Wi-Fi бебефон за поставяне навсякъде в дома

  Радвайте се на пълно спокойствие с безжичния бебефон In.Sight. Той се свързва с Wi-Fi мрежите 802.11 bgn. Поставете бебефона в стаята на детето и наблюдавайте и слушайте бебето си директно от своя iPhone или iPad, където и да сте.

Вижте всички спецификации
 • Гледането на видео на живо през домашната Wi-Fi мрежа, с използване на безжичния домашен монитор In.Sight, е безплатно и неограничено. Гледането на видеото от разстояние (през външна Wi-Fi мрежа или 3G мрежа) също е безплатно за неограничен брой сесии, но всяка сесия е ограничена до 5 минути.
 • По-продължителни сесии за отдалечено гледане на видеото, както и други разширени функции, са достъпни чрез закупуване на приложението от магазина за приложения. Тези условия подлежат на промяна.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува