1

Радиочасовник

  -{discount-percentage}%

  Радиочасовник

  Събудете се със сияние!

  Понеже всеки ден е уникален за вас, дружелюбният радиочасовник Philips е специален утринен компаньон. Неговата функция за прожектиране на часа прожектира времето върху всяка повърхност – просто се събудете, отворете очи и ще видите колко е часът. Утрините стават все по-хубави Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Събудете се със сияние!

Понеже всеки ден е уникален за вас, дружелюбният радиочасовник Philips е специален утринен компаньон. Неговата функция за прожектиране на часа прожектира времето върху всяка повърхност – просто се събудете, отворете очи и ще видите колко е часът. Утрините стават все по-хубави Вижте всички предимства

Радиочасовник

Прожектиране на часа, FM цифрова настройка, Двоен будилник, Работи на батерия или захранване AJ4800/12 Търсене на подобни продукти

Събудете се със сияние!

с прожектиране на часа

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Задно осветеният LCD дисплей осигурява лесно гледане и работа при слаба светлина и дава ясна информация с един поглед.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго да слушате музика или избрана радиостанция, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 1 час) и изберете радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Този радиоапарат Philips ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще превключи в икономичен, тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите електричество

 • Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След девет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки девет минути, докато я изключите окончателно.

 • Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Аудио системата Philips позволява задаване на две аларми. Задайте един час за вашето събуждане и друг – за събуждане на човека до вас.

 • Прожектиране на часа - нов начин за отваряне на очите

  Прожектирането на часа ви дава възможност да изобразите часа върху всякаква повърхност, под всякакъв ъгъл. Иновационната прожекционна система осигурява винаги правилно разположение и ориентация на показанията. За разлика от конвенционалните LCD дисплеи, негативният LCD дисплей пропуска светлината без съществени изкривявания. Мощен светодиод осветява негативния LCD, за да проектира светлината на определено разстояние. С точния си обектив часовникът прожектира изображението и дори регулира фокуса в удовлетворителна за вас степен. Не е необходимо да ставате, за да видите колко е часът - просто отворете очи!

 • FM тунер за слушане на радио

  Вграденият FM тунер ви дава възможност да слушате вашите любими песни и новинарски радиостанции всеки ден. Просто трябва да настроите на станцията, която искате да слушате.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува