Радиочасовник с прогноза за времето

  Радиочасовник с прогноза за времето

  Прогноза за времето на една ръка разстояние

  Започнете деня както трябва - всеки ден. Компактният радиочасовник с прогноза Philips предлага радиоуправляем часовник и графични икони за прогноза за времето с многоцветни светлинни индикатори. Вашият надежден синоптик няма да ви подведе, никога. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Радиочасовник с прогноза за времето

Стайна и външна температура AJ260/12 Търсене на подобни продукти

Прогноза за времето на една ръка разстояние

 • Многоцветен светлинен индикатор за времето

  Многоцветен светлинен индикатор за времето

  Този красив индикатор за времето свети в гама различни цветове, в зависимост от метеорологичните условия. Оранжево в слънчев ден, синьо в облачен ден или виолетево в дъждовен ден - можете да разберете какво е времето, дори и да сте далече от часовника с радио.

 • Температурен дисплей за температурата както вътре, така и навън

  Температурен дисплей за температурата както вътре, така и навън

  Информация за времето на една ръка разстояние. Радиото с часовник Philips ви дава най-точната температура. Неговите интелигентни сензори за температура показват температурите вътре и вън - по всяко време.

 • Вграденият хигрометър показва влажността на закрито

  Вграденият хигрометър показва влажността на закрито

  Радиото с часовник Philips ви дава най-точната относителна влажност. Неговите интелигентни сензори показват относителната влажност вътре, по всяко време.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събуждайте се с любимата си музика, радиостанция или със звънец. Просто настройте алармата на вашето радио с часовник Philips да ви събужда със станцията, която сте слушали последна, или изберете събуждане със звук на звънец. Когато стане време за събуждане, вашето радио с часовник Philips автоматично ще включи тази станция или ще прозвучи звънецът.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Двоен будилник

  Двоен будилник

  Аудио системата Philips има възможност за две настроени аларми. Настройте един час за своето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Задно осветеният LCD дисплей осигурява лесно гледане и работа при слаба светлина и дава ясна информация с един поглед.

 • Цифров радиоуправляем часовник за автоматично сверяване на времето

  Радиоуправляемият часовник автоматично се синхронизира с местното астрономическо време, излъчвано с радиосигнал, така че вече можете да не се безпокоите за точността и да забравите за сверяването. Точният час ви е гарантиран ежедневно и без забавяне, стига часовникът ви да има захранване. Бъдете уверени, че винаги ще бъдете точни за всяка ваша среща!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува