PhotoFrame

  Споделяйте спомените си

  Колко цифрови снимки се крият в компютъра ви? Вижте, споделете, подредете и оживете спомените си с вашия фото дисплей Philips PhotoFrame™ – най-лесният начин да показвате своите цифрови снимки с поразително качество - без компютър. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Споделяйте спомените си

 • Съотношение на размерите на картината 4:3 за най-добър образ без изкривяване

  Цифровият фото дисплей Philips гарантира, че вашите снимки ще се изобразяват със съотношение 4:3 за най-добър образ.

 • Допълнителен слот за SD карта за спомени без граници

  Вашият фото дисплей Philips PhotoFrame се предлага с допълнителен слот за SD, който ви позволява да увеличите мястото за съхранение на PhotoFrame и да осигурите обширно място за спомени - това е като да имаш буквално неограничено пространство за своите спомени и снимки! Освен това, благодарение на управлението на карти на Philips, можете лесно да копирате и прехвърляте снимки между всичките си типове карти с памет.

 • Автоматична ориентация на снимките в портретен или пейзажен режим

  Автоматичното определяне на портретна/пейзажна ориентация на снимките се извършва от датчик, който разпознава ориентацията на фото дисплея и показва всяка снимка в необходимия режим.

 • Забавления с Collage Pro: автоматично или под ваша редакция

  Помните ли колко занимания сте си имали в миналото при работата със снимки - например изрязването им и подреждането на хубави колекции? Collage Pro е уникална и авангардна функция, предлагана от цифровия PhotoFrame на Philips. Точно както другите цифрови фото дисплеи на Philips, можете да изпълнявате слайдшоу с колажи (с произволно показване). С Collage Pro обаче можете и да редактирате и създавате колажи сами. Можете с лекота да създадете колаж дори и от много източници, например от SD карта и USB писалка.

 • imagen Pro за резки, реалистични цветове и естествени тонове на кожата

  Изключителната технология за подобряване imagen на Philips автоматично анализира снимките, за да се коригират цветовете и да се настрои оптимален контраст. imagen Pro е по-авангардно подобряване на образа, което включва 3 основни елемента от imagen, за постигане на по-добра точност на цветовете, дълбочина на цвета и интелигентен контраст. Освен тях, imagen Pro предлага подобрен цвят на кожата, по-резки образи и гледане на снимки без трепкане, което е много важно при неподвижните образи.

 • Лесен компютърен софтуер тип "плъзгане и пускане", за да прехвърлите снимките си

  Можете лесно да свържете своя Philips PhotoFrame към компютър през USB кабел. PhotoFrame Manager е прост за използване софтуер тип "плъзгане и пускане", който ви позволява просто да плъзнете снимките си от компютъра във PhotoFrame - наистина съвсем просто! Отгоре на всичко, софтуерът позволява просто редактиране, от вида на увеличаване и изрязване. Можете дори да визуализирате това, което сте редактирали, преди да го пренесете във PhotoFrame.

 • Добавете ново излъчване към старите спомени с RadiantColor

  RadiantColor е изключителна технология на Philips за показване на по-малки снимки с оптимални пропорции 4:3 чрез разтегляне към страните на екрана на цветовете по ръбовете на снимки, които са по-малки от размера на екрана, като се премахват черните полета и геометричните изкривявания.

 • Лицева част от истинско дърво с естествена структура - дизайн за вашия дом

  Много от цифровите фото дисплеи на пазара са с грозен дизайн, подхождащ за електронни игри. Те никак не се вписват в домашния интериор. Сега Philips предлага PhotoFrame с лицева част от истинско дърво, в топъл цвят и с естествена структура, която идеално подхожда на простия и чист дизайн на задната стена. Той не само подхожда на обзавеждането на дома, но и внася светлина във всяка стая!

 • Създавайте албуми, слайдшоу и подреждайте цифровите си фотографии

  Интелигентният албум ви позволява да създавате и подреждате албуми, както и да определяте и настройвате ефекти за преходи във вашето слайдшоу от снимки.

 • Икономия на енергия чрез автоматично затъмняване чрез разпознаване на околното осветление

  Smart Power Pro е сензор, който включва и изключва PhotoFrame, като разпознава състоянието на околното осветление и намалява консумацията на енергия, което опазва околната среда чрез спестяване до една трета от изразходваната от PhotoFrame електроенергия. А най-добрата вест е, че това става автоматично!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува