1
На дребно

Добавете магия към търговската улица

 

Присъединете се към революцията, като трансформирате своя магазин във върховното търговско изживяване. Нашите дисплеи със силно въздействие превръщат минувачите в клиенти и добавят интерактивно измерение към пазаруването. Нашите изключително ярки дисплеи озаряват витрините с динамично съдържание. Нашите видеостени вълнуват и привличат, за да направят историята ви звездата. Децата и родителите са щастливи с телевизор Studio.

Предимства в търговията:

✔  Привличане на клиенти с промоции с по-високо въздействие

✔  Създаване на лоялност с потапящо в марката изживяване

✔  Достигнете своята публика със специални оферти в магазина с висока разделителна способност

✔  Подгответе се да осигурите персонализирано интерактивно пазаруване

✔  Създавайте насочени промоции на основата на ваши и външни бази данни

✔  Използвайте комуникация машина към машина, за да формирате въздействащи рекламни мрежи

Бутилката
Предимства


Дисплеите на Philips са разработени да спомагат разрастването на търговията на дребно – пренасяйки цифровия свят във Вашето пространство с най-новите приложения, свързаност и интерактивни функции.

Android
 

Създайте пространство за търговия на дребно, което е по-интелигентно, по-бързо и по-интуитивно от всички други. С помощта на дисплеите на Philips с операционна система Android Вие можете да пренесете цифровия свят в своята компания. Най-доброто от двата свята – физически продукти в комбинация с безброй цифрови приложения и съдържание.

Ambilight
 

Всичко е по-прекрасно с Philips Ambilight. Привлечете повече клиенти с идеална обстановка, която използва изтънчено околно осветление, което запълва стените Ви с динамични цветове.

UltraBright
 

Всяко място, всяка яркост – Philips UltraBright гарантира, че Вашият екран е красиво изведен в ярки, наситени цветове и контраст. Със своята превъзходна видимост и повишена яснота на изображенията дори слънцето няма шанс срещу Вашето съдържание и клиента.

Ultra-Narrow Bezels
 

Въздействайте повече с плаващия дизайн на дисплеите Philips Professional. С Ultra-Narrow Bezels и разширени решения за подравняване съдържанието се извежда по-голямо и по-удивително. Създавайте безпроблемна конфигурация за видеостена с всякакъв размер благодарение на почти безрамковия дизайн.

 

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.