1
Обществени места

Направете голямото събитие още по-голямо

 

Хората очакват да бъдат информирани и забавлявани от момента, в който стъпят на стадиона или в залата. Благодарение на богати, живи цветове и невероятна разделителна способност нашите дисплеи повишават ангажираността, помагат за генериране на повече приходи чрез добавяне на въздействие към рекламите и промоциите. И помагат на посетителите да се ориентират.

 

Предимства за гостоприемството:
✔   Предоставя лесна за четене информация на входове и зони за продажба на билети
✔   Прави времето за чакане да се усеща по-кратко с развлечение с висока разделителна способност

✔  Осигурява важна информация за места и събития

✔   Улеснява ориентирането на посетителите с карти за търсене

✔   Насърчава предварителни продажби за нови и предстоящи събития

✔   Повишава приходите с кръстосани промоции и реклами от трети страни
✔   Насърчава повторни посещения

Препоръчани модели

Бутилката
Предимства


Изработени специално за увеличаване на въздействието в обществени места дисплеите на Philips ще подобрят Вашето място с безпогрешно съдържание и ярка разделителна способност в голям мащаб.

Ultra-Narrow Bezels
 

Въздействайте повече с плаващия дизайн на дисплеите Philips Professional. С Ultra-Narrow Bezels и разширени решения за подравняване съдържанието се извежда по-голямо и по-удивително. Създавайте безпроблемна конфигурация за видеостена с всякакъв размер благодарение на почти безрамковия дизайн.

Калибриране на цвета
 

Гарантирайте постоянни нива на цветовете във всичките дисплеи във вашата мрежа. С помощта на допълнителния комплект за калибриране на цвета вие можете да контролирате осветеността на подсветката, да стандартизирате кривата на гамата и да калибрирате сивото на вашите дисплеи с лекота.

Ultra HD
 

Впечатлете публиката си с невероятното Ultra HD качество на картината. При 3840 x 2160 пиксела вашето съдържание се извежда в разделителна способност, която е четири пъти по-голяма от Full HD. Това означава по-ярка картина при широкоформатни дисплеи за по-първокласен изглед.

FailOver
 

Повече никога не се тревожете относно грешки на екрани. С помощта на революционната технология FailOver резервното съдържание автоматично ще бъде възпроизведено на дисплеите Ви в случай на грешка с мултимедийния плейър. Това е мигновена защита, за да държите бизнеса си винаги под контрол.

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.