1
Грижа за здравето

Подобрете удобството и грижите за пациентите

 

Всяка допълнителна екстра прави разлика в здравеопазването. Нашите решения повдигат духа на пациентите, помагат на посетителите да се ориентират и дават възможност на медицинския персонал да прави по-добри диагностични решения. Нашите телевизори Heartline са както развлекателни центрове, така и съвместими със системите за повикване на медицински сестри. Нашите сензорни интерактивни дисплеи улесняват ориентирането. А нашите фабрично калибрирани екрани позволяват на лекарите да се доверят на очите си.

Предимства в здравеопазването:
✔   Печелете приходи с MyChoice pay-per-view и рекламиране
✔   Намалете напрежението на рецепцията със самообслужване на посетителите
✔   Изпращайте актуализации и информация директно до екраните на пациентите
✔   Лесна за използване система за управление на съдържание

Препоръчани модели 

Бутилката
Предимства


В сърцето на здравните заведение дисплеите на Philips са специално създадени, за да гарантират максимална безопасност и функционалност с устойчив на микроби корпус и различни удобни функции.

Противомикробен

 

Готова за употреба в болници иновация в един опростен дизайн. С корпус против микроби растежът на най-често срещаните микроорганизми се възпрепятства за една по-безопасна среда, която изисква по-малко поддръжка. Нашата гама за здравеопазването е идеална за клиники, болници и домове със здравни работници.

MyChoice

 

С помощта на MyChoice вие можете да генерирате допълнителни приходи, без да променяте съществуващата си инфраструктура. Телевизионните канали ще бъдат активирани с PIN код. Пациентите могат да закупят тези PIN кодове от терминала за плащане на болницата или от рецепцията.  

Serial Xpress Protocol

 

Свържете вашите дисплеи към външни декодери, цифрови приставки и към всички основни оператори на интерактивни системи с лекота. Serial Xpress Protocol предоставя лесна връзка със страхотна ефективност.

Клиниюно изобравение D

 

Дисплеите за клинични прегледи Philips с предварителна настройка clinical D-image са калибрирани в завода така, че да работят с нюанси на сивото, съвместими със стандарта DICOM част 14. Използвайки висококачествени LCD панели с LED технология, Philips ви предлага последователни и надеждни резултати на достъпна цена.

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.