1
Храна и напитки

Отдайте заслуженото на менюто си


Ясните, ярки изображения и динамични менюта са мощен начин за привличане на хора в ресторанта, кафенето или бара ви. Богатите, детайлни изображения привличат клиенти и увеличават продажбите. А нашият студиен телевизор забавлява децата.


Предимства за заведения за храни и напитки:
✔   Осигурете на страхотните храни и напитки продажбите, които заслужават
✔   Увеличете продажбите и стъпките с промоции на базата на дневни и клиентски профили
✔   Подсилете атмосферата на голямата игра с Ambilight
✔   Получавайте подробна информация за клиенти, като интегрирате сигнализация с POS аналитичен софтуер
✔   Направете времето за чакане да се усеща по-кратко, като осигурите развлекателно съдържание

✔   Увеличете приходите, като продавате рекламно време на трети страни

 

Препоръчани модели

Бутилката
Предимства

 

Дисплеите на Philips са идеален избор за пазара за храна и напитки, предлагайки безпогрешно съдържание, бърз и лесен контрол и невероятно ефективност.

FailOver


Повече никога не се тревожете относно грешки на екрани. С помощта на революционната технология FailOver резервното съдържание автоматично ще бъде възпроизведено на дисплеите ви в случай на грешка с мултимедийния плейър. Това е мигновена защита, която гарантира, че гостите Ви никога няма да видят празен екран.

Захранване SmartPower


Увеличете енергийната ефективност за по-екологични резултати и по-ниски оперативни разходи. SmartPower е функцията за пестене на енергия, която управлява подсветката на дисплея ви, като използва предварително зададена система. Резултатът? До 50% по-малко консумация на енергия.

CMND


Управлявайте всичките си дисплеи от едно място. С помощта на CMND вие можете да създавате персонализирано съдържание и да го предавате към всичките дисплеи с докосването на един бутон. Можете също да зададете планирани актуализации, които да отразяват промяната в ежедневните менюта и специалитети.

MemoryCache


Запазвайте и възпроизвеждайте съдържание директно от екрана, което Ви предоставя повече опции, относно това къде искате да поставите дисплея, за да служи на клиентите по най-добрия начин.

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.