1
Образование

Отведете преподаването си в бъдещето

 

С настъпването на цифровизацията учениците очакват богато и завладяващо изживяване. От откриване на знания до ориентиране – нашите дисплеи информират, образоват, завладяват и свързват. Нашите бели дъски с висока разделителна способност ангажират учениците с богато мултимедийно съдържание и взаимодействия. Нашите мултисензорни дисплеи ви помагат да се ориентирате. А нашите дисплеи Ambilight са идеални да създадат силно впечатление у публиката.

Предимства в образованието:

✔   Споделяне на новини и информация с всеки на място
✔   Предоставя бързо актуализации и инструкции при спешни случаи
✔   Лесно създаване и управление на съдържание в целия кампус
✔   Помага на ученици, учители и посетители да се ориентират

Препоръчани модели

Бутилката
Предимства


Съчетавайки креативност, контрол и ефективност, дисплеите на Philips са създадени да изведат образователния пазар до по-висок стандарт. 

Сензорна система
 

Привлечете вниманието на учениците с интерактивна бяла дъска. Оборудвани с автоматично разпознаване на докосване, автоматично възприемане и активиране на действието и множество сензорни точки, нашите сензорни дисплеи ще ви помогнат да повишите взаимодействието и ефективността. 

Захранване SmartPower
 

Увеличете енергийната ефективност за по-екологични резултати и по-ниски оперативни разходи. SmartPower е функцията за пестене на енергия, която управлява подсветката на дисплея ви, като използва предварително зададена система. Резултатът? До 50% по-малко консумация на енергия.

CMND & Control
 

Управлявайте всичките си свързани дисплеи през едно единствено, централизирано място. С помощта на CMND & Control Вие можете да актуализирате своя софтуер, настройки, планиране и конфигурации на съдържание във всичките си дисплеи бързо и ефективно.

CMND & Create
 

Персонализирайте своето съдържание със CMND & Create. Този мощен инструмент за мултимедийно производство се доставя с вашия дисплей Philips Professional, за да ви помогне да проектирате и създадете свое собствено богато и завладяващо съдържание. Той ви позволява да изпращате каквото пожелаете послание до учениците в учебното заведение по един лесен и привлекателен начин.

 

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.