1
Корпоративни

Подсилете своя бизнес

 

В офиса и в завода нищо не изразява по-добре напредничаво и амбициозно мислене както големите дисплеи и динамичните изображения. Вдъхновете мечти и иновации с нашите идеални решения за офиси, фабрики, заседателни зали, зони за отдих, фоайета и коридори.

Корпоративни предимства:
✔   Рекламирайте своята марка и ключови съобщения
✔   Информирайте бързо своите хора
✔   Създайте мрежа от цифрови дисплеи на много места
✔   Изградете ангажираност и ентусиазъм
✔   Насочете съобщения към отдели и места

✔  Защитавайте служители и активи с ясни инструкции при спешни ситуации

Препоръчани модели

Бутилката
Предимства


Енергийно ефективни и пълни с функции, включително по-лесно споделяне на екрана, разделен екран и сензорна функция, дисплеите на Philips са специално създадени за процъфтяване на корпоративния пазар.

QuadViewer
 

Идеален за въздействие и функции QuadViewer извлича максимума от вашия екран чрез възпроизвеждане на съдържание от до четири различни входа едновременно на един екран. Това е идеалната конфигурация за заседателни зали и контролни зали. 

Захранване SmartPower
 

Увеличете енергийната ефективност за по-екологични резултати и по-ниски оперативни разходи. SmartPower е функцията за пестене на енергия, която управлява подсветката на дисплея ви, като използва предварително зададена система. Резултатът? До 50% по-малко консумация на енергия.

FailOver за конферентни зали
 

Като използвате на Failover, можете да се насладите на безпроблемни презентации и видеоконференции. Превключвайте лесно между екраните с автоматичната смяна на входове на дисплея въз основа на вашите предпочитания. Не е необходимо ръчно да превключвате входовете всеки път, когато някой пожелае да сподели своя екран. 

Сензорна система
 

Насочвайте новите гости към мястото, където трябва да отидат, с помощта на интерактивен указателен екран. Оборудвани с автоматично разпознаване на докосване, автоматично възпроизвеждане и до 10 сензорни точки едновременно нашите сензорни дисплеи ще Ви помогнат да повишите взаимодействието и ефективността. 

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.