Успешната 2018 г.

Успешната 2018 г.

 

Automechanika 2018 беше страхотна година за нас, тъй като успяхме да представим много иновации и технологични пробиви в бранша на автомобилното осветление. 

 

Като първенец при иновативните решения с LED и халогенни лампи, ние дадохме на клиентите възможност да се запознаят от първа ръка с най-новите продукти и да разберат кой е най-подходящ за тях.

Подобряване на изживяването на пътя

Стремеж към подобряване на изживяването на пътя чрез светлина


Оценяваме качеството на нашата работа чрез качеството на живота на нашите клиенти всеки ден. Целта ни е да подобрим изживяването на всеки един участник в движението, за да е възможно най-безопасно и приятно, от първия момент на покупката до монтажа и шофирането.

Automechanika 2018

Как го доказваме?


Всяка година подобряваме безопасността на пътя на потребителите, като оборудваме 5,5 милиона автомобила с по-добра осветителна технология. Получаваме признанието на агенции за изпитвания, търговци на дребно и пресата, като сме изключително горди с нашите постижения и награди, които ни мотивират винаги да се стремим да сме най-добрите.

Считаме, че нашите клиенти наистина ни познават най-добре. Именно затова помолихме над 100 000 от нашите потребители за обратна връзка, за да ни помогнат да се усъвършенстваме и да предложим дори още по-добри иновации.

Представеното от нас по време на Automechanika 2018


Щандът на Philips беше оборудван с най-новите продукти и страхотни акценти от целия свят на автомобилното осветление

WhiteVision ultra

Philips WhiteVision ultra с най-новата формула на покритието осигуряват зашеметяваща 4200 K бяла светлина. Това са най-белите, одобрени за пътната мрежа, халогенни светлини в нашето портфолио, както и идеалният избор, ако търсите страхотна и стилна визия.

X-tremeVision G-force

Автомобилните лампи X-tremeVision G-force на Philips са сред най-ярките, които можете да закупите. Те светят по-ярко от повечето други автомобилни лампи с до 130% повече яркост, превъзходна дължина на лъча и вибрационна устойчивост от 10 G. Вече виждате по-далеч, реагирате по-бързо и шофирате по-безопасно.

PJH10

Снабден с висококачествени светодиоди, прожекторът PJH10 на Philips осигурява интензивен светлинен лъч от 1000 лумена. Интелигентното приглушаване на светлината ви позволява лесно да регулирате светлоотдаването до 100 лумена. Устойчива на удари и вода, тази лампа е създадена за дълъг живот.

RCH5S

Снабдена с висококачествени светодиоди, RCH5S на Philips е безжична работна лампа с джобен размер, която осигурява ярка светлина. Интелигентното приглушаване на светлината ви позволява лесно да регулирате светлинната мощност между 300 и 30 лумена, а също така е силно устойчива на вода и удари.

Акценти от Automechanika 2018

запознайте се с нас на Automechanika във Франкфурт
Philips X-tremeVision G-force

Представяне на X-tremeVision G-force с Van Zwam

Запознайте се с WhiteVision ultra

Представяне на WhiteVision ultra с Mark Buelow

Интервю с Mohammed Baiz

Разкриваме иновациите на нашите нови продукти с Mohammed Baiz

Галерия Automechanika 2018


Разполагаме с много снимки от Automechanika Frankfurt 2018. Може да ги откриете тук!

Открийте повече

Автомобилна поддръжка

Автомобилна поддръжка

Имате ли нужда от замяна на фарове Philips за автомобила ви?

Откъде да купите

Откъде да купите

Закупете автомобилни продукти Philips онлайн или в магазин, близо до вас

Автомобилни статии

Автомобилни статии

Научете повече за нашите технологии, иновации и решения за автомобилно осветление на Philips чрез нашите статии

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.