Съвършено хотелиерство


Допълнете работата и обстановката във вашите хотели с идеалния финален щрих. Нашият комплект от професионални дисплеи на Philips ще впечатли Вашите гости, от телевизора в стаята до цифровите дисплеи на консиержа в лобито, свързвайки ги към любимото им съдържание и подобрявайки тяхното изживяване.

 

С интуитивния интерфейс и множеството опции за съдържание Вашите гости ще могат наистина да се насладят на едно релаксиращо изживяване в стаите си. Освен това с приложенията и свързаността на Android™ гостите разполагат с повече опции от всякога за забавление в стаите.

Препоръчани модели

Бутилката
Предимства

 

Най-важното в дисплеите на Philips е комфорта и удобството за хотелиерския пазар. Осигурявайки първокласни функции във вашето пространство, служителите и гостите Ви ще се наслаждават на повече опции, които работят идеално всеки път.

CMND & Create

 

Персонализирайте своето съдържание със CMND & Create. Този мощен инструмент за мултимедийно производство се доставя с вашия професионален дисплей на Philips, за да Ви помогне да проектирате и създадете свое собствено богато и завладяващо съдържание. Можете да брандирате всичките дисплеи в хотела по начина, който желаете, лесно и ефективно.

CMND & Control

 

Управлявайте всичките си свързани дисплеи през едно-единствено, централизирано място. С помощта на CMND & Control Вие можете да актуализирате своя софтуер, настройки, планиране и конфигурации на съдържание във всичките си дисплеи бързо и ефективно. Вече не е необходимо да обикаляте стаите, за да сменяте ръчно настройките. 

QuadViewer

 

Застъпвайки линията между форма и функция, QuadViewer позволява на нашите широкоформатни екрани да бъдат разделяни на четири отделни зони, което е идеално за заседателни зали и конференции. 

Приложения на Android
 

Впечатлете гостите си с безгранични възможности. Избирайте от постоянно нарастваща колекция от приложения, игри и услуги, за да повишите цялостното изживяване на своите гости. Освен това свързаността за персонални устройства ще осигури на стаите ви един изискан и модерен нюанс.

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.