1
Хотелиерство

Подобрете своите хотелски предложения


Професионалната телевизия се придвижва отвъд пасивното забавление. Все по-често става дума и за персонализиране, информация и комуникация. Нашите решения за телевизори и информационни дисплеи могат да ви помогнат да укрепите своята марка, да увеличите продажбите и да насърчите повторните посещения. Помислете за 4K Ultra-HD с Wi-Fi Miracast™ и Chromecast за страхотна картина и лесна свързаност на гостите. Интерактивни дисплеи в стаите за бърза комуникация. Цифрови консиерж услуги за събития. Всичко е възможно.

Предимства за гостоприемството:
✔   Силно въздействие на промоциите
✔   Бързо актуализиране на информацията
✔   Съоръжения за кръстосана реклама
✔   Приветстване на гости в конференция по име

✔   Подобряване на консиерж услугите
✔   Повишаване на удобството с интерактивни указателни екрани

✔   Лесно извършване на промени с централно управление

Препоръчани модели

Бутилката
Предимства

 

Най-важното в дисплеите на Philips е комфорта и удобството за хотелиерския пазар. Осигурявайки първокласни функции във вашето пространство, служителите и гостите Ви ще се наслаждават на повече опции, които работят идеално всеки път.

CMND & Create

 

Персонализирайте своето съдържание със CMND & Create. Този мощен инструмент за мултимедийно производство се доставя с вашия дисплей Philips Professional, за да Ви помогне да проектирате и създадете свое собствено богато и завладяващо съдържание. Можете да брандирате всичките дисплеи в хотела по начина, който желаете, лесно и ефективно.

CMND & Control

 

Управлявайте всичките си свързани дисплеи през едно-единствено, централизирано място. С помощта на CMND & Control Вие можете да актуализирате своя софтуер, настройки, планиране и конфигурации на съдържание във всичките си дисплеи бързо и ефективно. Вече не е необходимо да обикаляте стаите, за да сменяте ръчно настройките. 

QuadViewer

 

Застъпвайки линията между форма и функция, QuadViewer позволява на нашите широкоформатни екрани да бъдат разделяни на четири отделни зони, което е идеално за заседателни зали и конференции. 

Приложения на Android
 

Впечатлете гостите си с безгранични възможности. Избирайте от постоянно нарастваща колекция от приложения, игри и услуги, за да повишите цялостното изживяване на своите гости. Освен това свързаността за персонални устройства ще осигури на стаите ви един изискан и модерен нюанс.

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.