Какво означава това?

 

С поставянето на отметка в това поле Вие се съгласявате юридическите лица от групата на Philips може да се свързват с Вас по имейл или телефон (в зависимост от информацията за връзка, която сте предоставили в този формуляр), за да Ви предоставят информация относно продукти, услуги, събития и промоции на Philips, включително маркетингова и промоционална информация, която е подходяща за Вас, като се вземат предвид Вашите дейности и предпочитания, включително Очакванията, изразени от Вас в този формуляр.

 

Маркетинговата и/или промоционалната информация няма да бъде предоставяна по други цифрови и традиционни канали, като мобилни приложения и социални мрежи, освен ако не дадете своето отделно съгласие относно всеки от тези канали за комуникация.

 

За да индивидуализираме нашите комуникации спрямо Вашите Очаквания, изразени във формуляра, предпочитанията и дейностите, и за да Ви предоставяме по-подходящо и персонализирано изживяване, може да анализираме или комбинираме Вашата лична информация.

 

Тези данни може да включват:

 

Данните, които ни предоставяте

 

Данните, които желаете да споделите с нас, като име, имейл адрес, адрес на компанията Ви, позиция, която заемате, организация, своите интереси за покупки, държава, телефонен номер и/или профил в социални мрежи.

 

Данните, които получаваме при Вашите взаимодействия с Philips

 

Данни относно Вашите взаимодействия, като участие в събития и използване на дигитални канали на Philips, включително уебсайтове, имейли, социални мрежи и приложения. Можете да отмените своето съгласие и да се отпишете от абонамента за такива комуникации по всяко време чрез използване на връзката за „отписване“ във всякаква маркетингова комуникация или чрез свързване с нас чрез страницата за информация за поверителност на Philips (https://www.philips.bg/a-w/privacy-notice.html).

 

За повече информация вижте информация на Philips относно поверителността Philips, Политика на Philips свързана с файлове за бисквитки и Условия на използване

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

This webpage content is intended for Healthcare Professionals Only, not for general public
Please select the checkbox

Note:

The information on this website is intended for healthcare professionals.