Какво означава това?

 

С поставянето на отметка в това поле Вие се съгласявате юридическите лица от групата на Philips може да се свързват с Вас по имейл или телефон (в зависимост от информацията за връзка, която сте предоставили в този формуляр), за да Ви предоставят информация относно продукти, услуги, събития и промоции на Philips, включително маркетингова и промоционална информация, която е подходяща за Вас, като се вземат предвид Вашите дейности и предпочитания, включително Очакванията, изразени от Вас в този формуляр.

 

Маркетинговата и/или промоционалната информация няма да бъде предоставяна по други цифрови и традиционни канали, като мобилни приложения и социални мрежи, освен ако не дадете своето отделно съгласие относно всеки от тези канали за комуникация.

 

За да индивидуализираме нашите комуникации спрямо Вашите Очаквания, изразени във формуляра, предпочитанията и дейностите, и за да Ви предоставяме по-подходящо и персонализирано изживяване, може да анализираме или комбинираме Вашата лична информация.

 

Тези данни може да включват:

 

Данните, които ни предоставяте

 

Данните, които желаете да споделите с нас, като име, имейл адрес, адрес на компанията Ви, позиция, която заемате, организация, своите интереси за покупки, държава, телефонен номер и/или профил в социални мрежи.

 

Данните, които получаваме при Вашите взаимодействия с Philips

 

Данни относно Вашите взаимодействия, като участие в събития и използване на дигитални канали на Philips, включително уебсайтове, имейли, социални мрежи и приложения. Можете да отмените своето съгласие и да се отпишете от абонамента за такива комуникации по всяко време чрез използване на връзката за „отписване“ във всякаква маркетингова комуникация или чрез свързване с нас чрез страницата за информация за поверителност на Philips (https://www.philips.bg/a-w/privacy-notice.html).

 

За повече информация вижте информация на Philips относно поверителността Philips, Политика на Philips свързана с файлове за бисквитки и Условия на използване

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

Вие влизате в българския уебсайт на Philips Healthcare.
Please select the checkbox

Уебсайтът е предназначен само за хора, които използват медицински изделия като професионалисти, хора, действащи за здравни организации или организации, търгуващи по занятие с медицински изделия.

Вие сте човек, който отговаря на горните критерии ?