Предлагаме съвети за отбиването, заедно с вкусни, прясно приготвени рецепти и ястия, които да осигурят на вашето бебе здравословно начало в живота.
Порции Приготвя около 260 мл – прибл. 5 порции (50 г/порция), Време за сотиране на висока температура: Време за обработка с пара: около 20 минути
Съставки
- Целина: 1⁄2 стрък (прибл. 40 г)
- Домат: 1, средноголям (прибл. 130 г)
- Морков: 1⁄2, средноголям (прибл. 40 г)
- Приготвен нахут: 40 г
- Добре сготвена юфка: 50 г на порция
- Добре сготвено пюре от говеждо месо: 50 г на порция
Как да приготвя
1 - Измийте зеленчуците и обелете и измийте моркова. След това разрежете домата наполовина и махнете семената. Срежете зеленчуците на кубчета с размер около 1 см.
2 - Махнете капака на буркана и поставете вътре всичките продукти. Поставете отново капака и го затворете в правилната позиция.
3 - Премахнете капака от резервоара за вода и излейте водата в резервоара, докато не достигне нивото "20 минути".
4 - Поставете отново капака и затворете капака в правилната позиция. Натиснете, за да затворите буркана в позицията на обработка с пара.
5 - Настройте времето за обработка с пара на 20 минути. Обработването с пара ще започне и ще спре автоматично след 20 минути.
6 - Завъртете копчето за обработване с пара обратно в положение "изключено".
7 - Обърнете буркана и след това прибавете приготвения нахут (пригответе нахута отделно).
8 - Поставете буркана върху главното устройство, след това го завъртете в посока на часовниковата стрелка и го заключете в позицията на пасиране.
9 - Пасирайте 3 или 5 пъти за 15 секунди всеки, докато не се постигне желаната консистенция.
10 - Прехвърлете в купа и оставете да се изстуди, преди да сервирате 1 порция с приблизително 50 г приготвена юфка и 50 грама пюре от говеждо месо.
- Съвет от майстор готвача: Съхранение: подходящо за замразяване
Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3
Стъпка 4
Стъпка 5
Стъпка 6
Стъпка 7
Стъпка 8
Стъпка 9
Стъпка 10