Нахут, приготвен с юфка

Предлагаме съвети за отбиването, заедно с вкусни, прясно приготвени рецепти и ястия, които да осигурят на вашето бебе здравословно начало в живота.

Порции Приготвя около 260 мл – прибл. 5 порции (50 г/порция), Време за сотиране на висока температура: Време за обработка с пара: около 20 минути
Вегетариански
0 – 30 минути
Зеленчуци

Съставки

  • Целина: 1⁄2 стрък (прибл. 40 г)
  • Домат: 1, средноголям (прибл. 130 г)
  • Морков: 1⁄2, средноголям (прибл. 40 г)
  • Приготвен нахут: 40 г
  • Добре сготвена юфка: 50 г на порция
  • Добре сготвено пюре от говеждо месо: 50 г на порция

Как да приготвя

    1
  • Измийте зеленчуците и обелете и измийте моркова. След това разрежете домата наполовина и махнете семената. Срежете зеленчуците на кубчета с размер около 1 см.
  • 2
  • Махнете капака на буркана и поставете вътре всичките продукти. Поставете отново капака и го затворете в правилната позиция.
  • 3
  • Премахнете капака от резервоара за вода и излейте водата в резервоара, докато не достигне нивото "20 минути".
  • 4
  • Поставете отново капака и затворете капака в правилната позиция. Натиснете, за да затворите буркана в позицията на обработка с пара.
  • 5
  • Настройте времето за обработка с пара на 20 минути. Обработването с пара ще започне и ще спре автоматично след 20 минути.
  • 6
  • Завъртете копчето за обработване с пара обратно в положение "изключено".
  • 7
  • Обърнете буркана и след това прибавете приготвения нахут (пригответе нахута отделно).
  • 8
  • Поставете буркана върху главното устройство, след това го завъртете в посока на часовниковата стрелка и го заключете в позицията на пасиране.
  • 9
  • Пасирайте 3 или 5 пъти за 15 секунди всеки, докато не се постигне желаната консистенция.
  • 10
  • Прехвърлете в купа и оставете да се изстуди, преди да сервирате 1 порция с приблизително 50 г приготвена юфка и 50 грама пюре от говеждо месо.
  • Съвет от майстор готвача: Съхранение: подходящо за замразяване
Стъпка 1

Стъпка 1

Стъпка 2

Стъпка 2

Стъпка 3

Стъпка 3

Стъпка 4

Стъпка 4

Стъпка 5

Стъпка 5

Стъпка 6

Стъпка 6

Стъпка 7

Стъпка 7

Стъпка 8

Стъпка 8

Стъпка 9

Стъпка 9

Стъпка 10

Стъпка 10

Нахут, приготвен с юфка

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.