1
Автомобилно осветление

Чувствайте се сигурни,
шофирайте безопасно

Автомобилно осветление


Светлината може да помогне да се чувстваме в безопасност на пътя. Силната и ясна светлина на фаровете подобрява видимостта, без да заслепява останалите водачи. Прецизното вътрешно осветление в автомобила увеличава удобството, без да разсейва водача. Вече близо столетие Philips се ангажира с осигуряването на първокласни решения за осветление за автомобили – както за сервизно обслужване, така и за фабрично оборудване. Всеки трети автомобил по света е оборудван с лампи от Philips.
Светодиодни лампи за оглед

Светодиодни лампи за оглед


Здрави и мощни лампи за оглед от Philips. Компактни размери, полезни възможности и мощно светодиодно осветление за ясна видимост в най-широките и най-тесните пространства
Мотоциклетно осветление

Мотоциклетно осветление


Нашите решения за осветление за мотоциклети не само осигуряват необходимата на вашия клиент безопасност, но и търсените от него вибрационна устойчивост и дизайн.
Автомобилно осветление

Автомобилно осветление


Серията автомобилно осветление от Philips за 12 V включва редица решения, разработени за потребностите и предпочитанията на всички потребители.
24-волтови крушки

24-волтови крушки


Разгледайте пълната серия 24-волтови крушки и решения за осветление за собствениците на паркове от автобуси/камиони, транспортни отдели и сервизни специалисти.
Сервизи

Сервизи


Улеснете поддръжката. Осветявайте където е необходимо – дори в тесни пространства – с компактни и мощни лампи за оглед. Модернизирайте автомобилите на вашите клиенти с лесно инсталиращи се светлини, които траят по-дълго и светят по-силно.

 

Philips разработи полезни инструменти за търговия и маркетинг, с които нашите продукти се представят и продават по-добре, като отговарят на очакванията на клиентите. Инструменти от рода на брошурите, листовките и каталозите обясняват предимствата и цялостните предложения на модерните продукти за осветление от Philips с марково качество – с новото удобно стенно табло необходимата резервна лампа се намира за нула време, а рекламните материали за пода и гишетата помагат на клиентите да се ориентират в своя избор на нашите продукти за осветление.

Търговци на едро

Търговци на едро


Осигурете на вашите клиенти най-модерно осветление. Нашите светодиодни системи за автомобилно осветление траят по-дълго, светят по-силно и подобряват удобството за водачите. Направлявайте решенията на клиентите с нашите атрактивни маркетингови материали.

Philips поддържа тясна връзка със своите ръководители по обслужването на клиентите по цял свят и това ни позволява да подпомагаме вашата работа, като ви осигуряваме свобода, по-бързо взимане на решения и повишена производителност. Ние разполагаме със специални екипи по търговия и маркетинг в цяла Европа, които предлагат несравнима компетентност по отношение на всяка отделна страна. Ние разполагаме с необходимия организационен опит и познания, за да реализираме местни кампании за активизиране, осигуряваме инфраструктура за подготовка на местни промоции с локализиран търговски инструментариум за всяка отделна страна.
Магазини

Магазини


Като експерт в автомобилните лампи и професионални продукти – например светодиодните лампи за оглед, – Philips предлага несравними познания и представа за пазара на автомобилно осветление. Ще получите богат асортимент и разнообразен избор от продукти, подпомогнати от промоционални инструменти и решения, подплатени с интуитивни средства за категоризиране.

 

Philips разработи полезни инструменти за търговия и маркетинг, с които нашите продукти се представят и продават по-добре, като отговарят на очакванията на клиентите. Инструменти от рода на листовките и покривките за гишета, които обясняват предимствата и представят цялостния асортимент от модерни продукти за осветление с марково качество от Philips, рекламни материали за пода и гишетата, придружени с висококачествено ръководство за приложенията, помагат да обслужвате по-добре клиентите и да ги ориентирате в избора на нашите продукти за осветление.

Доставчици на оригинално оборудване

Доставчици на оригинално оборудване


Създавайте предимства за вашите клиенти. Генерирайте нови приходи. Постигайте по-бързо своите цели. Ние осигуряваме изчерпателна маркетингова помощ на всички наши партньори-доставчици на оригинално оборудване – помагаме за развитието на вашата дейност.

Ние се ангажираме да осигуряваме поръчкови приложения на доставчиците на оригинално оборудване, като произвеждаме решения за автомобилно осветление с най-високо качество, отговарящо на строгите европейски стандарти с нулева толерантност към дефектите. Ние осигуряваме необходимата маркетингова помощ за вашата дейност и предимства за вашите клиенти. Едно дейно сътрудничество с Philips осигурява модерни решения, които привличат повече клиенти – допълнителни приходи от вашата дейност.
Производители на оригинално оборудване

Производители на оригинално оборудване


Ние се ангажираме да създаваме решения за осветление с най-високо европейско качество за днешното автомобилостроене. Като повишаваме своята компетентност и помагаме на своите клиенти, ние създаваме смислени партньорства, които водят до взаимни успехи и модерни решения за осветление.

Опитът и технологичните познания на Philips позволяват постигането на благоприятен резултат от деловите партньорства – локален успех чрез поддръжка от една глобална мрежа. Нашият ангажимент към новия и модерен дизайн и идеи ни позволяват да осигуряваме единствени по рода си емблематични за марката решения, подобряващи както безопасността, така и естетиката. Светодиодите имат по-добри топлинни показатели с по-малък радиатор и по-тънък корпус – това осигурява по-голяма гъвкавост при конструкцията и повече икономии на разходи.

Автомобилни инструменти

 

Philips предлага професионални инструменти и услуги за автомобилостроенето – например ръководства и обучение за максимално удовлетворение.

Теми

Качество

Безопасност


Светлината е от основно значение за шофирането и е единствената част от цикъла за безопасност, която реално помага за предотвратяването на злополуки. Научете повече за това как стимулираме активната безопасност.
Качество

Качество


Всички автомобилни лампи Philips имат щемпел за марково качество. Той удостоверява, че Philips е изборът на всички големи производители на автомобили по света. Научете повече за нашето качество.
Устойчивост на вибрации

Устойчивост на вибрации


24-волтовите фарове са специално конструирани да издържат на големите сътресения и вибрации, на които са изложени вашите камиони и тежки машини. Неравните пътища и вибрациите са честа причина за повредата на фаровете.
Светодиодни решения

Светодиодни решения


Нашата цел е да сведем до минимум пораженията за околната среда във всичко, което създаваме.Научете повече за Philips пробив използване на LED означава повече светлина и по-малко енергия