1
Sonicare

Philips Sonicare W3 Premium White

Стандартни глави за звукова четка за зъби

  -{discount-percentage}%

  Philips Sonicare W3 Premium White

  Стандартни глави за звукова четка за зъби

  По-бяла, по-сияйна усмивка

  Храната и напитките могат да направят вашата усмивка по-малко сияйна. Нашата глава на четката W3 Premium White може да увеличи белотата на вашата усмивка. Влакната за полиране премахват повърхностните петна за видимо по-бели зъби само за 3 дни, като същевременно получавате изключително дълбоко почистване Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 79.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-бяла, по-сияйна усмивка

Храната и напитките могат да направят вашата усмивка по-малко сияйна. Нашата глава на четката W3 Premium White може да увеличи белотата на вашата усмивка. Влакната за полиране премахват повърхностните петна за видимо по-бели зъби само за 3 дни, като същевременно получавате изключително дълбоко почистване Вижте всички предимства

Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 79.00лв

Sonicare W3 Premium White Стандартни глави за звукова четка за зъби

4 бр. в опаковка, Стандартен размер, Поставяне с щракване, Сдвояване в режим BrushSync HX9064/17 Търсене на подобни продукти

Революция в грижата за

здравето на устната кухина

По-бели и по-здрави зъби, завинаги

По-бяла, по-сияйна усмивка

Премахва 100% повече петна само за 3 дни*

 • Премахва до 100% повече повърхностни петна само за 3 дни*

  Премахва до 100% повече повърхностни петна само за 3 дни*

  Разположените на гъсто косъмчета в центъра на главата на четката Philips Sonicare Premium White работят упорито за премахване на плаката и на ежедневните повърхностни петна от храна и питиета. Гъвкавите страни позволяват на косъмчетата да следват контура на уникалната форма на вашите зъби и венци за дълбоко почистване и за по-ярка усмивка само за 3 дни.

 • До 4 пъти повече контакт с повърхността** за дълбоко почистване без усилия

  До 4 пъти повече контакт с повърхността** за дълбоко почистване без усилия

  Получавате персонално почистване при всяко използване на четката с нашата адаптивна технология на почистване. Меките, гъвкави гумени страни позволяват на Premium White да се адаптира спрямо контурите на вашата уста. Нашите косъмчета се адаптират спрямо вашите венци и зъби, предоставяйки ви до 4 пъти по-голям повърхностен контакт** в сравнение с обикновената глава на четка за по-дълбоко почистване, дори в труднодостъпни места. Адаптивната технология на почистване позволява също и нежно проследяване на линията на венците и абсорбира излишния натиск при почистване, и позволява усъвършенствано почистващо движение за уникално усещане в устата и превъзходно почистване.

 • До 10 пъти по-добро премахване на плаката в сравнение с ръчна четка за зъби

  До 10 пъти по-добро премахване на плаката в сравнение с ръчна четка за зъби

  С помощта на Premium White вие получавате изключително почистване, както и ежедневно избелване. Нейният гъвкав дизайн премахва до 10 пъти повече плака**** от зъбите и по линията на венците за дълбоко почистване, което можете да видите и усетите.

 • Подобрена звукова технология на Philips Sonicare

  Подобрена звукова технология на Philips Sonicare

  Подобрената звукова технология на Philips Sonicare изтласква вода между зъбите, а движенията на четката разтварят плаката и я отстраняват за изключително ежедневно почистване.

 • Винаги ще знаете кога е време за смяна. Винаги ще получавате ефективно почистване.

  Винаги ще знаете кога е време за смяна. Винаги ще получавате ефективно почистване.

  Главите на четката стават по-малко ефективни след 3 месеца употреба, но с BrushSync™ ще ви бъде напомнено преди това да се случи. Интелигентната четка за зъби ще проследява колко често и колко силно почиствате и ще ви уведоми, когато е време за смяна. Нямате интелигентна четка за зъби Philips Sonicare? Просто наблюдавайте сините резервни косъмчета и когато станат бели ще знаете, че е време за нова глава на четка.

 • Тествано, за да отговаря на нуждите на вашето орално здраве

  Тествано, за да отговаря на нуждите на вашето орално здраве

  Всички глави на четки за зъби Philips Sonicare са безопасни и нежни към зъбите и венците. По време на изпитвания всяка глава на четка е подложена на тестове, за да гарантира издръжливост и изключителна производителност при всяко миене на зъбите.

 • Дизайн за поставяне с щракване за лесна замяна на главата за четка

  Дизайн за поставяне с щракване за лесна замяна на главата за четка

  Главата на четка за зъби Premium White се съчетава перфектно с всяка дръжка на четка за зъби Philips Sonicare, с изключение на PowerUp Battery и Essence. Просто поставете и извадете с щракване за лесна смяна и почистване.

 • Автоматично избира оптимален режим за съвършени резултати***

  Автоматично избира оптимален режим за съвършени резултати***

  Винаги получавате възможно най-доброто почистване с нашата функция за сдвояване в режим BrushSync™***. Главата на четката Philips Sonicare W3 Premium White се синхронизира с дръжката на вашата четка за зъби Philips Sonicare*** с активирана функция BrushSync™, избирайки оптимален режим на почистване и ниво на интензивност за изключително избелване. Всичко, което трябва да направите, е да започнете да си миете зъбите.

Вижте всички спецификации
 • в режим White+ с водеща паста за избелване в сравнение с ръчната четка за зъби
 • **Режимът на сдвояване BrushSync™ е съвместим само с дръжки на четка за зъби Philips Sonicare с активирана функция BrushSync™
 • *от глава на четка за зъби DiamondClean
 • ***от ръчна четка за зъби

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува