LCD монитор

  Впечатлете и приобщете аудиторията

  Този професионален LCD монитор 117 см (46") ще предаде посланието ви. Независимо дали се използва в мрежа, като част от видеостена или като отделен дисплей на обществено място, този модел предлага различни функции, които отговарят и на най-взискателните приложения Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Впечатлете и приобщете аудиторията

 • LCD дисплей с пълна HD 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • Вход HDMI за изцяло цифрова HD връзка с един кабел

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, но включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP.

 • Възможност за работа в портретен режим

  Този дисплей може да се монтира безопасно и надеждно и в портретно положение.

 • Скрити бутони за управление с възможност за заключване

  Локалните бутони за управление на дисплея са така разположени, че не се забелязват веднага. Освен това, датчикът на дистанционното и локалните бутони за управление могат да бъдат деактивирани през RS232, за да се предотврати непозволеното управление на дисплея, когато е поставен на обществено място.

 • Мониторът е с възможност за дистанционно управление в мрежа

  Управляемостта на мрежата позволява на потребителя да управлява и настройва мониторите дистанционно чрез протокол RS232.

 • VGA веригата дава възможност за последователно свързване на множество монитори

  Последователното свързване на множество монитори разпределя ефективно контрола и визуалното съдържание от един източник към матрица от монитори, разположени на различни места в даден обект.

 • Авангардна функция на анти-прилепване на образа

  Статичните образи, оставащи на екрана за дълги периоди от време, могат да оставят "паразитен образ" или ефект на прилепване на образа на LCD дисплеите. Въпреки че прилепването на образа на LCD дисплеите не е перманентно, искате това да не става, особено на места, където се телевизорът работи денонощно.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Подобрена функция мащабиране поддържа приложения за видео стена

  Вътрешната функция за мащабиране позволява лесно изпълнение на матрица за видео стена, без нужда от скъпо външно оборудване. С възможност за конфигурации на видео стена от 25 дисплея, чрез разделяне на до 5 дисплея хоризонтално и вертикално.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Силата на фоновото осветление може да бъде регулирана и предварително настроена системно с цел снижаване на мощността на потребление с до 50%, което значително намалява разходите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува