D-Line дисплей

  Предайте своите маркетингови послания със стил

  Предаването на максимум съдържание, съчетано с по-ниска обща цена на притежаване, никога не е било толкова лесно и вълнуващо. Този 42" дисплей предлага великолепна full HD картина при по-ниско потребление на енергия, благодарение на директната LED подсветка. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Signage Solutions D-Line дисплей

42 инча, Директна светодиодна подсветка, Full HD BDL4235DL/00 Търсене на подобни продукти

Предайте своите маркетингови послания със стил

с full HD LED дисплей

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • С включен HTML5 браузър Opera, оптимизиран за информационни дисплеи

  С включен HTML5 браузър Opera, оптимизиран за информационни дисплеи
 • Технология Full HD LED за брилянтни изображения

  Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

 • технология IPS с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

  Дисплеят IPS от Philips използва усъвършенствана технология, която ви осигурява изключително широк зрителен ъгъл от 178/178 градуса, което позволява да дисплея от почти всеки ъгъл - дори и в портретен режим. IPS дисплеят ви осигурява забележително отчетливи изображения с ярки цветове, особено подходящи за професионални видео стени и приложения за табла с меню, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.

 • Софтуер за интелигентно управление

  Управлявайте всички информационни дисплеи в мрежата си с този мощен софтуерен инструмент, с който можете да променяте централно настройките на дисплеите чрез RJ45 или RS232 връзка. Интелигентното управление ви позволява да конфигурирате видео входа, да променяте настройки на цветовете, да зададете ИД на дисплея, когато създавате видео стени, и дори да диагностицирате състоянието на всеки дисплей, като ви дава силата да управлявате всички дисплеи от едно централизирано място.

 • Свържете дисплея си и започнете да споделяте с DLNA

  Просто споделяйте и предавайте поточно съдържание от мобилното си устройство или медиен плейър към дисплея си с всички устройства, отговарящи на DLNA. Свържете всеки дисплей с ethernet кабел и управлявайте съдържанието си в реално време в рамките на локалната мрежа. Просто свържете дисплея си и започнете да споделяте.

 • Възпроизвеждане на мултимедия от USB

  Възпроизвеждайте своя собствена мултимедия през USB порта. Просто включете USB устройство и създавайте собствено информационно съдържание, за да предадете своите маркетингови послания както и когато пожелаете. С поддръжка на богат набор от мултимедийни формати, този мощен мултимедиен плейър предлага отлична картина и истинска гъвкавост.

 • Програмирайте по график каквото поискате и когато поискате

  Можете свободно да настройвате график на правилното съдържание по правилното време, за да удовлетворите информационните нужди на клиентите си. Смесвайте и управлявайте съдържанието си по множество входящи видео сигнали, като USB, VGA, DVI и HDMI. Просто създайте един или повече плейлисти с функцията за съставяне на график, за да контролирате съдържанието си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

 • Много функции. Един кабел

  Поемете пълен контрол върху вашия дисплей, като предавате всички оперативни команди, заедно с видео сигнала, през един-единствен HDMI кабел. Тази уникална функция прави много по-лесни и комфортни безпроблемната работа и поддръжката на вашия дисплей. Със CEC (Consumer Electronics Control) командите откриването на съществена информация за вашия дисплей е по-лесно от детска игра.

 • Мощност на потребление под средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува