LCD монитор

  Най-добрият цялостен информационен дисплей

  Контролирайте разходите си с този управляван през мрежата 107 см (42") LCD монитор. Независимо дали се използва в мрежа, или като отделен дисплей на публично място, този модел предлага различни функции, които отговарят и на най-взискателните визуални приложения за фирмени цели и обществени места. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Най-добрият цялостен информационен дисплей

за използване на закрито

 • Вход HDMI за изцяло цифрова HD връзка с един кабел

  Вход HDMI за изцяло цифрова HD връзка с един кабел

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, но включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Проектиран за непрекъсната работа

  Проектиран за непрекъсната работа

  И тъй като за бизнеса няма почивка, нашите информационни дисплеи са проектирани за непрекъсната работа. Благодарение на превъзходните компоненти, които гарантират по-високо качество, можете да разчитате на тази гама модели за пълна надеждност, по всяко време на денонощието.

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • Подобрена функция мащабиране поддържа приложения за видео стена

  Вътрешната функция за мащабиране позволява лесно изпълнение на матрица за видео стена, без нужда от скъпо външно оборудване. С възможност за конфигурации на видео стена от 25 дисплея, чрез разделяне на до 5 дисплея хоризонтално и вертикално.

 • Авангардна функция на анти-прилепване на образа

  Статичните образи, оставащи на екрана за дълги периоди от време, могат да оставят "паразитен образ" или ефект на прилепване на образа на LCD дисплеите. Въпреки че прилепването на образа на LCD дисплеите не е перманентно, искате това да не става, особено на места, където се телевизорът работи денонощно.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Отдалечено управление и конфигуриране чрез RS232

  Отдалеченото управление ви позволява да управлявате и настройвате дисплеите дистанционно чрез протокола RS232. Със CEC командите имате пълен контрол върху всички дисплеи в мрежата, във всеки един момент.

 • Възможност за работа в портретен режим

  Този дисплей може да се монтира безопасно и надеждно и в портретно положение.

 • VGA верига

  Свържете множество дисплеи и създайте видео стена чрез VGA верига от до 150 дисплея, която ще ви осигури по-добро визуално изживяване. Без необходимост от допълнителен хардуер, тези дисплеи са толкова лесни за инсталиране, колкото и пленителни за вашата публика.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува