Светодиоден дисплей

  Светодиоден дисплей

  Наслаждавайте се на високи работни показатели

  Предайте своите послания с изумително ясна картина и с повече грижа за околната среда, с този дисплей с рамкова светодиодна подсветка. С превъзходни характеристики и висока надеждност, но с ниско потребление на енергия, той е идеален за проекти, в които не се допускат компромиси. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светодиоден дисплей

80 см/31, 5", рамкова светодиодна подсветка, HD Ready BDL3210Q/00 Търсене на подобни продукти

Наслаждавайте се на високи работни показатели

с този 31,5" информационен дисплей на чудесна цена

 • 3 години гаранция

  3 години гаранция

  Бъдете напълно спокойни с нашата тригодишна световна гаранция. Със сервизните ни центрове в целия свят и с бързата ни реакция можете да сте сигурни, че колкото и малка да е вероятността от повреда във вашия дисплей, ние ще открием и отстраним проблема, за да останете напълно удовлетворени в най-кратък срок.

 • Рамкова светодиодна подсветка

  Наслаждавайте се на равномерно разпределената светлина с най-съвременната светодиодна технология. По ръба на панела са разположени бели светодиоди (LED), които осигуряват по-равномерно разпределение на светлината. Резултатът е още по-ниско потребление на енергия, по-малко отделяне на топлина и естествена, равномерна цветова гама.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Възпроизвеждане на мултимедия от USB

  Възпроизвеждайте своя собствена мултимедия през USB порта. Просто включете USB устройство и създавайте собствено информационно съдържание, за да предадете своите маркетингови послания както и когато пожелаете. С поддръжка на богат набор от мултимедийни формати, този мощен мултимедиен плейър предлага отлична картина и истинска гъвкавост.

 • Софтуер за интелигентно управление

  Управлявайте всички информационни дисплеи в мрежата си с този мощен софтуерен инструмент, с който можете да променяте централно настройките на дисплеите чрез RJ45 или RS232 връзка. Интелигентното управление ви позволява да конфигурирате видео входа, да променяте настройки на цветовете, да зададете ИД на дисплея, когато създавате видео стени, и дори да диагностицирате състоянието на всеки дисплей, като ви дава силата да управлявате всички дисплеи от едно централизирано място.

 • Мощност на потребление под средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува