LCD монитор

  Пълно 3D изживяване

  Предайте своите послания в изумително 3D с отлично качество на картината и без необходимост от специални очила. С 28 обемни изгледа можете да удивите аудиторията със зашеметяващи изображения. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD монитор

23"/58, 4 см, Автостереоскопичен 3D, Full HD BDL2331VS/00 Търсене на подобни продукти

Пълно 3D изживяване

без необходимост от специални очила

 • Автостереоскопичен 3D

  Автостереоскопичен 3D

  Наслаждавайте се на изумително 3D изживяване без необходимост от специални очила, благодарение на автостереоскопичния 3D ефект. Използвайки лещовидната технология, той дава превъзходна чистота и дълбочина, за да направи вашето 3D изживяване още по-реалистично и приятно.

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Температурният датчик измерва вътрешното състояние

  Информационният дисплей съдържа температурен сензор, който следи вътрешното състояние. Ако вътрешната температура надвиши предварително зададения праг, автоматично се включват два вградени вентилатора, които охлаждат дисплея до нормални условия.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • 28 обемни изгледа за впечатляващи гладки 3D картини

  С 28-те обемни изгледа можете да разгледате от всички страни виртуалните обекти на 3D дисплея, който ви дава най-изумителните визуални 3D ефекти.

 • Дълбочина "2D plus"

  Формат 2D-plus-Depth, конвертиран в 28 различни изгледа и превърнат в изумителен 3D формат

 • Визуализация на 3D съдържание

  Заедно с дисплея се предоставят софтуерни инструменти за възпроизвеждане на 3D съдържание и контрол на параметрите на визуализацията на 3D и 2D. Самото 3D съдържание може да се създава чрез налични плъгини за разпространени софтуерни пакети за 3D анимация. Съществуващото 2D или стерео съдържание може да се конвертира във формат 2D-plus-Depth. Форматът 2D-plus-Depth е съвместим със съществуващите инструменти за компресиране, тъй като допълнителната честотна лента на дълбочината е малка.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува