1

Aurea

Професионален LCD телевизор

  -{discount-percentage}%

  Aurea

  Професионален LCD телевизор

  Наистина уникални зрителни усещания за посетителите

  Предложете на посетителите наистина уникални зрителни изживявания с телевизора за хотели Philips Aurea. Интерактивният телевизор показва нежен ореол от светлина, съответстващ на цветовете на екрана, като създава изцяло нова атмосфера в хотелската стая. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наистина уникални зрителни усещания за посетителите

Предложете на посетителите наистина уникални зрителни изживявания с телевизора за хотели Philips Aurea. Интерактивният телевизор показва нежен ореол от светлина, съответстващ на цветовете на екрана, като създава изцяло нова атмосфера в хотелската стая. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

Професионален LCD телевизор

40" Signature, LED, DVB-T/C MPEG4* 40HFL9561A/10 Търсене на подобни продукти

Наистина уникални зрителни усещания за посетителите

Телевизор за хотели с висока детайлност Philips Aurea

100Hz Clear LCD за превъзходна рязкост на движенията (3 мс)

100Hz Clear LCD за превъзходна рязкост на движенията (3 мс)

100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията за ясни и живи образи дори и при бърза смяна на образа на екрана. Включването на двойна честота на кадрите работи с високата скорост на обновяване 100 Hz. Това повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава време на отговор 3 милисекунди (измерено във възприемана ширина на размазани ръбове - BEW). Тази уникална технология на Philips издига рязкостта на движенията на LCD изображенията до ненадминато ниво.

Приемане на MPEG4 HDTV през DVB-T и DVB-C тунер с CI+*

HDTV ви позволява да гледате телевизия с най-доброто възможно качество на картина и звук, без допълнителна цифрова приставка. Благодарение на вградения тунер, който поддържа DVB-ефирни и DVB-кабелни сигнали за формати MPEG-2 и MPEG-4, вие приемате телевизионни програми с висока детайлност при изключително качество. Освен това, с Common Interface Plus (CI+) вие се възползвате от първокласното съдържание с висока детайлност направо на телевизора.

Приветствие на екрана на дисплея

На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

Ambilight Spectra с активна стъклена рамка и сетивен ореол

Сетивният ореол на Ambilight Spectra разширява осветеността и атмосферата на изображението извън границите на екрана. Вие се чувствате изцяло потопени в образите, това добавя магически измерения към зрителните ви възприятия. Aurea има висококачествен дизайн с уникална лицева част от цяло кристално стъкло. Active Frame вече не е предмет със стилен дизайн, а едно живо усещане от цвят и светлина. Над 250 мощни светодиода създават мек, многоцветен ореол, който незабележимо обгръща екрана и преминава върху стената.

LCD дисплей с пълна HD 1920x1080p

Този дисплей има разделителна способност, която се нарича "Full HD". С последните достижения на LCD технологията екранът предлага пълната HD резолюция за широк екран, а именно 1920x1080 пиксела. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина. Тя позволява възможно най-доброто качество на картината за всеки формат на входния HD сигнал. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще достави на посетителите максимално наслаждение при гледане.

Лесно за използване дистанционно управление за хотели

Този телевизор е комплектован със стилно дистанционно управление, специално предназначено за използване в хотели. С цел лесна работа на гостите се предлагат само най-важните бутони и функции. В допълнение, проверката за изтощена батерия и подсигурената против кражба батерия са функции, които допринасят за ефективна работа в хотелски условия.

Един комбиниран списък с канали за аналогови и цифрови канали

Един интегриран списък с канали за аналогови и цифрови канали. Това позволява на гостите да превключват безпроблемно между аналогови и цифрови канали.

Съвместим с цифрова приставка (Set-top box)

Този хотелски телевизор може да се свързва с цифрова приставка, като предлага свързване към SCART при включване и протокол Serial Express Lite.

Заключване на менюто за инсталиране

Предотвратява неразрешения достъп до настройките за инсталиране и конфигуриране, за да се осигури максимално удобство за гостите и да се избегнат излишни усилия за препрограмиране.

Клониране на всички настройки през USB за бързо инсталиране

Дава възможност да се копират лесно и безжично всички програмирани настройки и канали от един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации
 • За информация относно страните-членки в DVB-T се обърнете към вашето лице за контакти с Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува