Дисплеи

Решения за дисплеи, които вдъхновяват, привличат и предоставят


В свят, който се движи от визуалното въздействие, вие трябва да се откроявате от тълпата с това, което казвате и начина, по който го казвате. Отидете отвъд. Ние можем да ви помогнем. С богато наследство и опит в предоставянето на смислени решения, ние обединяваме водещи в индустрията технологии с фокусирани към бизнеса иновации, за да ви помогнем да постигнете повече. Тази година. Следващата година. Всяка година. Да го направим реалност.

Със CMND & Control вие имате пълен контрол. Актуализирайте фърмуера, променяйте настройки и много повече – цялото управление на вашите дисплеи е консолидирано в една система. По-интелигентна, по-бърза и по-интуитивна от всякога операционната система Android разкрива един безграничен свят от възможности. С широка гама от приложения вие имате силата да създадете идеалната конфигурация за нуждите на вашите дисплеи. Осигурете на бизнеса си най-развитата операционна система на тази планета. Решенията за дисплеи Philips Professional включват операционната система Android, която ви предоставя пълен контрол върху вашите приложения и свързаност. С гъвкавия дизайн можете да извлечете максимума от вашите дисплеи с този мощен SOC и подобрените възможности за свързаност, с които се доставя. 
 
По-интелигентна, по-бърза и по-интуитивна от всякога операционната система Android разкрива един безграничен свят от възможности. С широка гама от приложения вие имате силата да създадете идеалната конфигурация за нуждите на вашите дисплеи.

Намерете  своя дисплей...

Видеостени
Видеостени
Следващото поколение видеостени на Philips е проектирано за максимална експонация и невероятно качество на картината с почти незабележима рамка за вълнуващо визуално съдържание.
Професионални телевизори
Професионални телевизори
Изведете своя бизнес на следващото ниво с най-новите телевизори на Philips Professional. Създадени за търговски приложения, Вие ще намерите идеалното бизнес решение, за да впечатлите своите клиенти.
Сензорни дисплеи
Сензорни дисплеи
Революционна колекция от мултисензорни дисплеи на Philips е готова да допълни Вашия бизнес. Привлечете вниманието на клиентите с нашата широка гама от сензорни дисплеи.
Решения за информационни дисплеи
Решения за информационни дисплеи
Всяка една индустрия, всяко едно изискване. Гамата от решения за информационни дисплеи на Philips ви предоставя силата да прокарате ефективно своето послание с помощта на революционна технология и висококачествени материали, създадени да издържат много дълго време.
 

Подсилете изживяването с AndroidTM

 

Зряла, доказана и позната на интеграторите на системи, техните клиенти и крайните потребители, системата Android предлага почти неограничени възможности. Дисплеите с Android поддържат повече персонализиране, по-бързи и по-мощни са и разполагат с приложения, които покриват широка гама от пазари. Ето защо все повече от нашите информационни дисплеи и професионални телевизори работят с най-популярната в света операционна система: Android.

 

Разгледайте Android

Вашето желание, вашето CMND

 

Насладете се на цялостно управление на дисплеи от едно централизирано решение. CMND ви позволява да управлявате вашите свързани дисплеи и да актуализирате бързо и ефективно настройките. Опростява внедряването и поддръжката. Насърчава взаимодействието и персонализирането. А най-хубавото е, че CMND улеснява проектирането и създаването на привлекателно съдържание.


CMND всичко

Дисплеи по пазар

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.