Предлагаме съвети за отбиването, заедно с вкусни, прясно приготвени рецепти и ястия, които да осигурят на вашето бебе здравословно начало в живота.
Порции Приготвя около 350 мл – прибл. 3 порции (125 г/порция), Време за сотиране на висока температура: Време за обработка с пара: около 20 минути
Съставки
- Пилешки гърди: 1⁄2 филе (прибл. 80 г)
- Сладък картоф: 2 малки (прибл. 225г )
- Ябълка (зряла): 1⁄2 малка (прибл. 70 г)
Как да приготвя
1 - Измийте, обелете и махнете семките от ябълката. След това обелете и измийте сладкия картоф. Премахнете кожа и мазнина от пилешките гърди. Нарежете всички продукти на кубчета с размер около 1 см.
2 - Махнете капака на буркана и поставете вътре всичките продукти. Поставете отново капака и го затворете в правилната позиция.
3 - Премахнете капака от резервоара за вода и излейте водата в резервоара, докато не достигне нивото "20 минути".
4 - Поставете отново капака и затворете капака в правилната позиция. Натиснете, за да затворите буркана в позицията на обработка с пара.
5 - Настройте времето за обработка с пара на 20 минути. Обработването с пара ще започне и ще спре автоматично след 20 минути.
6 - Завъртете копчето за обработване с пара обратно в положение "изключено".
7 - Обърнете буркана.
8 - Поставете го върху главното устройство, след това го завъртете в посока на часовниковата стрелка и го заключете в позицията на пасиране.
9 - Пасирайте 3 или 5 пъти за 15 секунди всеки, докато не се постигне желаната консистенция.
10 - Прехвърлете в купа и оставете да изстине, преди да сервирате 1 порция.
- Съвет от майстор готвача: Съхранение: подходящо за замразяване
Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3
Стъпка 4
Стъпка 5
Стъпка 6
Стъпка 7
Стъпка 8
Стъпка 9
Стъпка 10