1
Поддръжка Philips

Четката ми за зъби Philips Sonicare издава силен шум

Публикувано на 13 декември 2022 г.
Ако четката за зъби издава силен шум, долните съвети за отстраняване на неизправности могат да ви помогнат да намерите решение.

Препоръчваме ви да следвате стъпките в посочената по-долу последователност. Между стъпките проверявайте дали проблемът е решен, преди да преминете към следващата. Алтернативно, можете да видите видеото по-долу, за да разрешите проблема.
Play Pause
Четките за зъби Sonicare използват мощни вибрации за почистване на зъбите. Звуковият сигнал е по-силен от ръчна четка за зъби. Ако това е първата ви електрическа четка за зъби, може да отнеме известно време, за да свикнете с миенето на зъби с електрическа четка.

 
Ако включите четката за зъби без глава на четката, тя ще издава повече шум. Винаги внимавайте главата на четката да е закрепена към четката за зъби.

 
Ако вашата четка за зъби Philips Sonicare издава необичайно силен шум, причината може да е разхлабена глава на четката. Уверете се, че главата на четката е здраво монтирана върху дръжката и не е хлабава. Между дръжката и главата на четката ще остане малка междина, което е необходимо за вибрациите.
 
Поставете правилно глава на четката
Това също може да означава, че главата на четката е износена. Препоръчваме ви да сменяте главата на четката си за зъби на всеки три месеца. Можете да закупите нова глава на четката в нашия онлайн магазин.
Опитайте следните стъпки:
Стъпка 1: Свалете главата на четката от дръжката.
Стъпка 2: Включете четката за зъби.

Вашата четка за зъби все още ли издава силен или необичаен шум?
  • Да: Четката за зъби е счупена. Препоръчваме ви да поискате онлайн ремонт или смяна.
  • Не: ако шумът спре, главата на четката е дефектна или износена. Трябва да смените главата на четката с нова.
Ако нито един от тези съвети не помогне, четката за зъби може да е повредена вътрешно. Препоръчваме ви да направите заявка за ремонт или смяна на вашата четка за зъби. В зависимост от местоположението ви можете да заявите онлайн ремонт или смяна, да посетите един от нашите оторизирани сервизни центрове или да се свържете с нас.
Свържете се с Philips

Щастливи сме да ви помогнем

Търсите нещо друго?

Открийте всички опции за поддръжка от Philips

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.