1
Поддръжка Philips

Моята самобръсначка Philips не се зарежда

Публикувано на 20 март 2023 г.
Ако самобръсначката не се зарежда, съветите за отстраняване на неизправности по-долу могат да ви помогнат да намерите решение.

Препоръчваме ви да следвате стъпките в посочената по-долу последователност. Между стъпките проверявайте дали проблемът е решен, преди да преминете към следващата.
Батерията започва да се зарежда бавно, когато зареждате самобръсначката за първи път или след като не сте я използвали дълго време. Батерията се зарежда постепенно, за да се предотврати повреда на самобръсначката. Оставете самобръсначката да се зарежда в продължение на поне два часа, след това проверете отново състоянието на зареждане.

Нормално е светлинният индикатор за батерията да не мига през първите няколко часа от зареждането след дълъг период от време, в който не е била използвана.

Забележка: Винаги изключвайте самобръсначката от зарядното устройство, преди да я включите. Вашата самобръсначка няма да се включи, когато е включена в зарядното устройство.
Вашата самобръсначка не се зарежда, когато е включена? Вашият контакт може да не работи. Пробвайте да използвате различен контакт, за да я заредите.
Не всички самобръсначки Philips използват едно и също зарядно устройство и зарядното устройство, предоставено с един модел, може да не е съвместимо с друг. Препоръчваме да зареждате самобръсначката, като използвате оригиналното зарядно устройство, предоставено с нея.

Проверете кабела и адаптера за зареждане за признаци на повреда. Ако забележите някаква повреда на адаптера или кабела, незабавно спрете да го използвате. Купете друг в нашия онлайн магазин.

Това решение се отнася за всички самобръсначки, които са съвместими с държача SmartClean. Можете да пропуснете тази стъпка, ако самобръсначката ви е несъвместима със системата SmartClean.
 
  1. Натиснете горната капачка на държача SmartClean, докато чуете щракване.
  2. Дръжте самобръсначката обърната наобратно над държача. Уверете се, че предната част на самобръсначката сочи към държача.
  3. Поставете самобръсначката в държача. Внимателно я наклонете назад и натиснете горната капачка на държача SmartClean, докато чуете щракване.
Ако сте я поставили правилно, ще видите, че светлинният индикатор за батерията върху държача SmartClean мига.

Можете да гледате видеото по-долу.
 
Зареждане на самобръсначката Philips в системата SmartClean
Play Pause
Ако нито един от тези съвети не помогне, самобръсначката може да е повредена вътрешно. Препоръчваме ви да направите заявка за ремонт или смяна на вашата самобръсначка. 
 
Свържете се с Philips

Щастливи сме да ви помогнем

Търсите нещо друго?

Открийте всички опции за поддръжка от Philips

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.