Универсално дистанционно управление

  TV2

  Универсално дистанционно управление

  Споделете удобството

  Универсално дистанционно управление с гумен корпус за поемане на удари. Управлява повечето марки телевизори, видео и DVD рекордери/плейъри. Надеждната му конструкция го прави устойчиво на удар и влага. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

Споделете удобството

 • Дистанционно "3 в 1" за вашия телевизор, видео и DVD плейър/рекордер

  Заменете пълната маса с дистанционни управления с едно надеждно устройство, което ще управлява вашия телевизор, видео и DVD плейър/рекордер, независимо от марката или модела.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Защитен с удароустойчиво гумено покритие

  Изпускайте го, удряйте го и продължавайте да го използвате! Корпус с гумена обвивка означава, че вашето дистанционно управление може да поеме ударите на активния живот на семейството. Освен това изглежда чудесно и е удобно във вашите ръце.

 • Изпуснете го, намокрете го и просто продължете да си го ползвате!

  Здравият корпус може да издържи на пръскане и разлети напитки и е в състояние да понесе падане от поне един метър върху твърд под.

 • Автоматично търси марката на вашето оборудване

  Да започнете работа с новото си дистанционно управление означава просто да го накарате да търси автоматично най-подходящия код за вашата апаратура.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува