Универсално дистанционно управление

  TV all

  Универсално дистанционно управление

  Пълнофункционална замяна

  Това универсално дистанционно е идеалният избор, ако желаете телевизорът или VCR/DVD устройството да притежава максимална функционалност с оптимално удобство. Формата за естествено прилягане гарантира комфортно управление! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

"2 в 1" за телевизор и видео/DVD SRU5120/87 Търсене на подобни продукти

Пълнофункционална замяна

Работи с над 1000 модела

 • Ергономичната форма позволява удобно управление

  Гладката закръглена форма приляга перфектно на вашата ръка за естествена и балансирана работа. Освен това изглежда чудесно!

 • Дистанционно управление "2 в 1" за вашия телевизор, DVD плейър/рекордер/VCR

  Заменете двете отделни дистанционни управления с едно надеждно устройство, което ще управлява вашия телевизор и DVD плейър/рекордер или видеокасетофон, независимо от марката или модела.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Лесна настройка с бързо разпознаване на бутоните

  Бързото разпознаване на бутоните помага бързо и лесно коригиране на бутони, които не работят след инсталиране на ново оборудване към дистанционното. Просто натиснете бутона за 5 секунди, докато сочите с дистанционното към устройството, и след реагирането на устройството бутонът е коригиран.

 • Лесни за използване функции по групи

  Удобно групираните функции ви дават възможност лесно да разпознавате необходимите ви бутони за управление на определено аудио/видео устройство. Всички функции на устройството са групирани в дистанционното. При това горната част на дистанционното е оформена от различни по цвят детайли (черни, сребристи, алуминиеви, ...), както и с различно обработена повърхност (в черно, в сребристо, матирана, гланцова, ...), за да може бързо да се различи кои бутони са обединени за управление на определено аудио/видео устройство.

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува