Универсално дистанционно управление

  TV all

  Универсално дистанционно управление

  Пълнофункционална замяна

  Стилно хромирано универсално дистанционно, с което можете напълно да управлявате повечето марки телевизори, DVD плейъри/рекордери, видеокасетофони, сателитни приемници и кабелни декодери. Разполага със специални сателитни бутони и научава кодовете от старото ви дистанционно. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

Пълнофункционална замяна

Работи с над 1000 модела

 • Дистанционно "4 в 1" за вашия телевизор, DVD плейър/рекордер, STB и видеокасетофон

  Заменете отрупаната с дистанционни управления маса с едно надеждно устройство, което ще управлява вашия телевизор, DVD плейър/рекордер, сателитен приемник, цифров ефирен приемник или кабелна приставка Set-Top Box (STB) и видеокасетофон, независимо от марката или модела.

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Индикатор показва текущия режим на устройството

  Малки индикатори ви информират кой режим на устройството е активен в момента.

 • Привлекателно хромирано покритие

  Стилно хромово покритие, което изглежда добре и допълва съвременния дизайн на апаратурата.

 • Изпуснете го, намокрете го и просто продължете да си го ползвате!

  Здравият корпус може да издържи на пръскане и разлети напитки и е в състояние да понесе падане от поне един метър върху твърд под.

 • Индикацията за изтощена батерия показва кога да се сменят батериите

  За да разберете навреме кога трябва да се заредят или сменят батериите.

 • Автоматично търси марката на вашето оборудване

  Да започнете работа с новото си дистанционно управление означава просто да го накарате да търси автоматично най-подходящия код за вашата апаратура.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува