Универсално дистанционно управление

  TV all

  Универсално дистанционно управление

  Много изгодна подмяна

  Дълготрайно и лесно за използване дистанционно, което е чудесно за подмяна на стари, изгубени или повредени дистанционни. Управлява до три устройства, работи с повечето марки и е готово за използване с техниката на Philips. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

"3 в 1" за TV/VCR/DVD SRU3030/53 Търсене на подобни продукти

Много изгодна подмяна

Работи с над 800 модела

 • Дистанционно "3 в 1" за вашия телевизор, видео и DVD плейър/рекордер

  Заменете пълната маса с дистанционни управления с едно надеждно устройство, което ще управлява вашия телевизор, видео и DVD плейър/рекордер, независимо от марката или модела.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Големите бутони подобряват използваемостта и четливостта

  Големите бутони са бутони с по-голям размер с цел по-добро разчитане на маркировката им. Заедно с това натискането на бутоните е по-удобно поради увеличения с 2 мм размер в сравнение с бутоните на обикновените дистанционни.

 • Защитната рамка дава допълнително удобство и здрав захват

  Допълнителната защита със специални гумени ръбове намалява вероятността от счупване на дистанционното управление. Освен това, тя подобрява удобството и дава здрав захват на дистанционното в ръката ви.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува