Perfect replacement

Универсално дистанционно управление

  TV all

  Perfect replacement

  Универсално дистанционно управление

  Бърза и лесна настройка

  Опитайте бързата и лесна настройка на универсалното дистанционно управление Philips с неговия новаторски SimpleSetup. С XL бутони и защитна рамка, то е лесно за употреба и заменя идеално стари, изгубени или счупени дистанционни управления. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Бърза и лесна настройка

 • SimpleSetup е ексклузивна функция на Philips

  SimpleSetup е ексклузивна функция на Philips

  Настройте универсалното дистанционно управление бързо и лесно, благодарение на новаторската функция SimpleSetup, която изисква само 3 прости стъпки: 1. Вижте кода за марката на вашето устройство и го въведете в дистанционното 2. Натиснете бутона за вкл./изкл., докато вашето устройство се изключи 3. Проверете дали всички клавиши работят. Готово!

 • Дистанционно "4 в 1" за вашия телевизор, DVD плейър/рекордер, STB и видеокасетофон

  Заменете отрупаната с дистанционни управления маса с едно надеждно устройство, което ще управлява вашия телевизор, DVD плейър/рекордер, сателитен приемник, цифров ефирен приемник или кабелна приставка Set-Top Box (STB) и видеокасетофон, независимо от марката или модела.

 • Защитната рамка дава допълнително удобство и здрав захват

  Допълнителната защита със специални гумени ръбове намалява вероятността от счупване на дистанционното управление. Освен това, тя подобрява удобството и дава здрав захват на дистанционното в ръката ви.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Големите бутони подобряват работата и четливостта.

  Големите бутони са бутони с по-голям размер с цел по-добро разчитане на маркировката им. Заедно с това натискането на бутоните е по-удобно поради увеличения с 2 мм размер в сравнение с бутоните на обикновените дистанционни.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

 • Съвместимо с над 1000 марки

  Пълна съвместимост с над 1000 марки.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува