Уеб камера за преносим компютър

  Уеб камера за преносим компютър

  Вашата световна уеб камера

  Изпитайте удоволствието от висококачествените видеоклипове и снимки в истински 2 мегапиксела. Моят автофокус ви дава рязък образ без ръчна настройка, а широкоъгълният ми обектив позволява на вас и вашето семейство да поберете най-доброто зрително поле. Аз съм прекрасен и лек спътник при пътуване.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вашата световна уеб камера

Истински 2,0 мегапиксела

 • Digital Natural Motion за видео без трепкане

  Digital Natural Motion за видео без трепкане

  Digital Natural Motion е създадено от Philips, за да премахне ефекта на трепкане, който се появява в движещите се изображения. Digital Natural Motion оценява движението в образа и коригира трепканията както в ефирния, така и в записания филмов материал. Получените в резултат на това гладко възпроизвеждане на движенето и превъзходна рязкост издигат преживяването при гледане на ново равнище.

 • Истински 2 мегапиксела за висококачествено видео

  Броят мегапиксели е ключов фактор за качеството на изображението. CMOS сензорът с 2,0 мегапиксела ви дава такова високо качество за видео, каквото досега не е предполагано за уеб камерите.

 • Сертифицирана от Skype за висококачествено видео

  Тази уеб камера е сертифицирана от Skype. Така имате гаранция за висококачествени видео и звук, безплатни повиквания и незабавни съобщения до всяка точка на света.

 • Подобрена разделителна способност за снимки до 8 мегапиксела

  Вашата уеб камера ви дава повече детайли със снимки с разделителна способност 8 мегапиксела (софтуерно подобрени). Това е достатъчно за отпечатване на изображения с размер на плакат при висока разделителна способност.

 • Автофокус за изключителна рязкост на видеото и снимките

  Осигурява изключителна рязкост на видеото и снимките. Когато сензорът за изображение долови загуба на рязкост, автофокусът бързо и прецизно пренастройва обектива без необходимост от ръчна намеса. Сега това е още по-бързо поради новия алгоритъм за фокусиране - изключително само при Philips.

 • Широкоъгълният обектив позволява на повече хора да влязат в кадър

  Висококачественият широкоъгълен стъклен обектив ви дава по-широк зрителен ъгъл. Широкоъгълният обектив работи по същия начин, както фотографски широкоъгълен обектив, и побира повече хора във видео кадъра, без загуба на видео качество.

 • Pixel Plus 2 за по-добра детайлност, дълбочина и яснота

  С Pixel Plus 2 вашата уеб камера предава естествено изглеждаща картина с отлична рязкост и невероятни детайли. Това става благодарение на процесора Pixel Plus 2 – иновационна технология за телевизионни образи, приложена върху компютърно видео. Тя повишава броя на редовете и броя на пикселите, за да ви даде възможно най-добрите образи.

 • Двойният вграден микрофон засилва усещането за стерео звук

  Нека гласът ви се чува естествено с ясен стерео звук. Двойният вграден насочен микрофон и патентованата от Philips технология на звуковия лъч създават виртуална зона без шум и ехо. Предава се само гласът на потребителя, а останалите звуци се минимизират.

 • Премахване на шума и намаляване на ехото

  Тази превъзходна технология за шумопотискане намалява фоновия шум и повишава яснотата на речта - както в тиха, така и в шумна среда. Тя също потиска ехото, така че отсрещната страна чува гласа ви по-ясно.

 • Включената в комплекта скоба се поставя лесно на вашия преносим компютър и монитор

  Включената в комплекта скоба пасва както на преносим компютър, така и на LCD монитор.

 • Предпазен капак на обектива със защита срещу издраскване

  Първата уеб камера, която е стандартно с предпазен капак на обектива. Предпазва висококачествения стъклен обектив с пет елемента от прах и издраскване, когато сте в движение.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува