Компютърна уеб камера

  Компютърна уеб камера

  Парти на живо!

  Ползвайте видеоклипове с истински 1,3 мегапиксела и снимки с подобрени 8 мегапиксела с прекрасен звук, 5-кратно цифрово увеличение, моментално качване в YouTube и широкоъгълен обектив за побиране на повече хора в кадъра. Шарнирът се върти лесно, така че можете да насочвате в произволна посока.

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 79.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Парти на живо!

 • Главата на камерата се сгъва напред за лесно съхранение

  Главата на камерата се сгъва напред за лесно съхранение
 • Разделителна способност с истински 1,3 мегапиксела за превъзходно качество на изображението

  При истински 1,3 мегапиксела разделителна способност за видео, няма да изпуснете нито един детайл. Превъзходни, висококачествени движещи се образи с отморяващата очите уеб камера.

 • Подобрени 8 мегапиксела за по-ясни снимки

  Вашата уеб камера ви дава повече детайли със снимки с разделителна способност 8 мегапиксела (софтуерно подобрени). Това е достатъчно за отпечатване на изображения с размер на плакат при висока разделителна способност.

 • Широкоъгълният обектив позволява на повече хора да влязат в кадър

  Висококачественият широкоъгълен стъклен обектив ви дава по-широк зрителен ъгъл. Широкоъгълният обектив работи по същия начин, както фотографски широкоъгълен обектив, и побира повече хора във видео кадъра, без загуба на видео качество.

 • Моментално качване на видео в YouTube

  Поддържайте връзка с приятелите и семейството си, като споделите най-новите си видеоклипове в YouTube. Просто направете личен видеоклип с вашата уеб камера и използвайте едно-единствено приложение, за да го качите в YouTube с три лесни действия. Щракнете двукратно, за да изберете видеоклипа, въведете потребителското си име и парола за YouTube, въведете темата и описанието на видеоклипа (ако има такива) и щракнете върху "Качване".

 • 5-кратно цифрово увеличение за изключително доближаване

  Варио с приближаване и увеличаване, за да получите идеален кадър от всяко изображение. Имате пълен контрол върху вариото чрез екранния интерфейс, като същевременно виждате изображението и можете да го регулирате идеално.

 • Никога не пропускайте усмивка със следенето на лицето

  Най-новият софтуер за камера автоматично открива лицето ви и движи обектива, докато вие се движите. Оставате в центъра на екрана дори когато се движите по време на видео чат. Това ви дава свобода да се изразявате и да разговаряте по-естествено.

 • Естествено видео с 60 кадъра в секунда

  Създавайте видео с пълно движение и естествен изглед при 60 кадъра в секунда. Това е идеално за видеочат с приятели или висококачествен видеозапис.

 • Вграденият насочен микрофон предоставя висококачествен звук

  Насоченият микрофон се фокусира върху гласа ви, така че можете да говорите естествено и не трябва да се премествате по-близо до микрофона, за да ви чуят. Това автоматично отрязва фоновия шум и дава по-ясен звук.

 • Шумопотискането повишава яснотата на речта

  Тази превъзходна технология за шумопотискане намалява фоновия шум и повишава яснотата на речта - както в тиха, така и в шумна среда.

 • Въртящият се шарнир ви дава възможност да насочвате накъдето искате

  Насладете се на свободното и лесно използване на уеб камера с удобна конструкция със сферичен шарнир. Просто завъртете камерата на 360° в която и да е посока, за да снимате навсякъде, където искате, без изобщо да местите уеб камерата.

 • Универсална скоба за настолни и преносими компютри, както и за екрани

  Универсалната скоба улеснява стабилното поставяне или монтиране на уеб камерата върху настолен или преносим компютър, или LCD екран. Конструкцията е особено стабилна и уеб камерата няма да се размести или падне, когато сте по средата на разговор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува