Цифрова фоторамка с Bluetooth

  Bluetooth

  Цифрова фоторамка с Bluetooth

  "..само аз те обичам дори повече отколкото тогава."

  Бъдете готови да се влюбите отново! Тази неустоима фоторамка е с красив дизайн, със сензорно управление и Bluetooth. Задължителен компаньон, за да запазите важните моменти живи! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цифрова фоторамка с Bluetooth

20, 3 см (8"), Мултимедийна, Пропорции 4:3 SPF7208/10 Търсене на подобни продукти

"..само аз те обичам дори повече отколкото тогава."

Фоторамка с Bluetooth

 • imagen Pro за резки, реалистични цветове и естествени тонове на кожата

  Изключителната технология за подобряване imagen на Philips автоматично анализира снимките, за да се коригират цветовете и да се настрои оптимален контраст. imagen Pro е по-авангардно подобряване на образа, което включва 3 основни елемента от imagen, за постигане на по-добра точност на цветовете, дълбочина на цвета и интелигентен контраст. Освен тях, imagen Pro предлага подобрен цвят на кожата, по-резки образи и гледане на снимки без трепкане, което е много важно при неподвижните образи.

 • Съотношение на размерите на картината 4:3 за най-добър образ без изкривяване

  Цифровият фото дисплей Philips гарантира, че вашите снимки ще се изобразяват със съотношение 4:3 за най-добър образ.

 • Автоматично слайдшоу от USB или карта с памет

  Автоматичното слайдшоу се стартира от всяко USB устройство или карта с памет за всички онези моменти, за които не искате да отделяте време за копиране на снимките във вашия фото дисплей.

 • Сензорно управление с докосване на границите на фоторамката

  Бутоните на сензорното управление на фоторамката се осветяват веднага при работа с тях, което улеснява превъртането на снимки, видеоклипове и музика. В режим на гледане на снимки можете да плъзнете с пръст по хоризонталната граница на докосване, което ви позволява да изберете нова снимка по лесен начин от миниатюрите, показани на екрана.

 • Прехвърляйте снимки от мобилния си телефон чрез Bluetooth

  Ние знаем, че вие обичате да правите снимки на мобилния си телефон. Сега можете да прехвърляте тези снимки на своята цифрова фоторамка Philips без допълнителни устройства и кабели.

 • Добавете ново излъчване към старите спомени с RadiantColor

  RadiantColor е изключителна технология на Philips за показване на по-малки снимки с оптимални пропорции 4:3 чрез разтегляне към страните на екрана на цветовете по ръбовете на снимки, които са по-малки от размера на екрана, като се премахват черните полета и геометричните изкривявания.

 • Икономия на енергия чрез автоматично затъмняване чрез разпознаване на околното осветление

  Smart Power Pro е сензор, който включва и изключва PhotoFrame, като разпознава състоянието на околното осветление и намалява консумацията на енергия, което опазва околната среда чрез спестяване до една трета от изразходваната от PhotoFrame електроенергия. А най-добрата вест е, че това става автоматично!

 • Екологичен фото дисплей

  Фото дисплеите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към намаляване до минимум на цялостното вредно въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра годност за рециклиране.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува