Цифрова фоторамка

  Цифрова фоторамка

  "...виж, ето те тук във ваната!"

  Тази фоторамка е идеалното съчетание на качество и забавление. Има и цветни аксесоари за персонализиране - розови за момиченца и сини за момченца. Превърнете рамката в сладък часовник, като просто превключите в режим "детски часовник с анимация" Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цифрова фоторамка

17, 8 см (7"), Мултимедийна, Пропорции на дисплея 4:3 SPF2107/12 Търсене на подобни продукти

"...виж, ето те тук във ваната!"

Бебешка фоторамка

 • imagen Pro за резки, реалистични цветове и естествени тонове на кожата

  Изключителната технология за подобряване imagen на Philips автоматично анализира снимките, за да се коригират цветовете и да се настрои оптимален контраст. imagen Pro е по-авангардно подобряване на образа, което включва 3 основни елемента от imagen, за постигане на по-добра точност на цветовете, дълбочина на цвета и интелигентен контраст. Освен тях, imagen Pro предлага подобрен цвят на кожата, по-резки образи и гледане на снимки без трепкане, което е много важно при неподвижните образи.

 • Съотношение на размерите на картината 4:3 за най-добър образ без изкривяване

  Цифровият фото дисплей Philips гарантира, че вашите снимки ще се изобразяват със съотношение 4:3 за най-добър образ.

 • Персонализирайте рамката със сменяеми рамки в розово или синьо.

  Приложени са 2 аксесоара за рамката, с красив и приветлив дизайн. Розови за момиченца и сини за момченца - сладките сънища са сигурни. Просто ги поставете отгоре.

 • Автоматично слайдшоу от USB или карта с памет

  Автоматичното слайдшоу се стартира от всяко USB устройство или карта с памет за всички онези моменти, за които не искате да отделяте време за копиране на снимките във вашата фоторамка.

 • Часовник с анимация показва часа по приятен начин

  Включете този забавен и цветист часовник, когато не гледате снимки. Вашата фоторамка незабавно се превръща в часовник. Детският часовник с анимация е идеален за деца и е чудесен инструмент да ги научите да познават часовника.

 • Добавете ново излъчване към старите спомени с RadiantColor

  RadiantColor е изключителна технология на Philips за показване на по-малки снимки с оптимални пропорции 4:3 чрез разтегляне към страните на екрана на цветовете по ръбовете на снимки, които са по-малки от размера на екрана, като се премахват черните полета и геометричните изкривявания.

 • Екологична фоторамка

  Фоторамките Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на цялостното вредно въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране.

 • Автоматично включване/изключване на дисплея в зададени часове с цел пестене на енергия

  С таймера си PhotoFrame може да се включва и изключва в избрани от вас часове, като се намалява разходът на енергия с цел опазване на околната среда и спестяване на до една трета от разходите на PhotoFrame за електроенергия.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува