Външен твърд диск

  USB 2.0 High-speed

  Външен твърд диск

  Съхранение на мултимедия

  Архивирайте и защитете моментално любимите си домашни филми, музика и спомени и им се радвайте при удобството на дневната си. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Съхранение на мултимедия

Възпроизвеждайте всичките си съхранени файлове на телевизора

 • Корпус от свръхдебел висококачествен алуминий

  Корпусът от висококачествен алуминий пази твърдия диск от износване и повреди, по този начин запазвайки ценните ви данни и гарантирайки дълготрайна употреба. Освен това, той изолира шума от устройството, за да се гарантира тиха работа.

 • Връзка по ускорен USB 2.0 с чип на Prolific

  Твърдият диск е с USB 2.0 и чип на Prolific за свръхбързо прехвърляне на файлове.

 • Dolby digital и DTS

  Извлечете максимума от вашата стереоуредба с възпроизвеждане на всичката си цифрова музика през нея. Твърдият диск работи с Dolby Digital 5.1, така че можете да слушате превъзходен съраунд звук от цифровата си музика и видео съдържанието.

 • Композитно и S-video

  Свързвайте моментално телевизора си през композитно или S-video с просто включване "Plug and Play". Конекторите са съвместими с почти всякакви телевизори и работят дори със SCART адаптер (не е приложен към изделието).

 • Интуитивен интерфейс с дистанционно управление

  Управлявайте мултимедийното си съдържание с дистанционното управление Philips. Интуитивната навигация с него ви дава възможност да се придвижвате с лекота из всичките си филми, снимки и музика.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува