Уеб камера

  Проектирана, за да се свързвате

  Провеждайте видео разговори със стил с приятелите и семейството си. Многофункционалната докинг станция ви позволява да я използвате където и да е в стаята. Просто изключете уеб камерата и станцията се превръща в леснодостъпен USB порт. Пълен комплект, проектиран за свързване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Проектирана, за да се свързвате

С видео разговори с висока разделителна способност и USB докинг станция

 • Дръжте вашия приемник на удобната докинг станция

  Дръжте вашия приемник на удобната докинг станция

  Докинг станцията предлага удобен начин да съхранявате вашия приемник, когато не го използвате, а при някои модели дори се грижи и за зареждането на акумулаторните батерии.

 • Добавете най-висококачествено видео и звук към разговорите

  Уеб камерата е проектирана за добавяне на видео към вашите Интернет разговори, така че можете не само да чувате, но и да виждате вашите приятели и семейството онлайн. Работи лесно и мигновено и е изцяло пригодна за работа с бъдещи приложения!

 • Въртящ се обектив за перфектно насочване и естествени образи

  Въртящ се обектив за идеално насочване и естествени изображения. Можете да постигнете правилен ъгъл с камерата бързо и лесно, без да се налага да подлагате разни неща под нея, за да промените наклона.

 • Вграден цифров микрофон за качествен звук

  Вграденият цифров микрофон ви дава възможност да говорите естествено и свободно или да добавяте звук към записваните видеоклипове.

 • Видео с 30 кадъра в секунда

  Скоростта на обновяване от 30 кадъра в секунда ви позволява да се наслаждавате на естествено изглеждащи и пълни с движение видео разговори без подскачащите образи, които някои уеб камери създават.

 • Разделителна способност Super VGA за висококачествено изображение

  Уеб камерата може да прави снимки с качество Video Graphics Array (VGA) (640 x 480) и видео клипове без трепкане за изпращане по видео поща. При разделителна способност VGA вашата уеб камера става камера на професионално равнище. Добавяйте мигновено висококачествени снимки към документи, уеб страници и електронна поща, или отпечатвайте изображения с качество на фотоснимка.

 • Прецизна стъклена оптика за по-добро качество

  Рязкост, отчетливост и яснота. Прецизната стъклена оптика ви гарантира високо качество на изображението във всички приложения - от снимки до видео съобщения. Полираният обектив има специално покритие, което удължава полезния му живот и го предпазва от износване и натрупване на прах.

 • Съвместима с MSN и Skype и други безплатни услуги за онлайн комуникация

  Уеб камерата и нейният софтуер са проектирани като са взети предвид всички системи за съобщения. Добавете видео към Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger и други безплатни услуги за изпращане на съобщения. Освен това, тя работи с Windows Messenger и NetMeeting за провеждане на видео конференции с множество лица и е проектирана с оглед на разширяващите се възможности в бъдеще.

 • Започнете веднага с бутона QuickLaunch на програмата VLounge

  За да започнете да използвате VLounge, просто натиснете бутона QuickLaunch

 • Правете снимки, архивирайте и управлявайте изображения и видео поща с VLounge

  Програма за сваляне, обработване и архивиране на снимки и видеоклипове по възможно най-удобен начин. Само с две щраквания на мишката вие ще можете да създавате и изпращате видеопоща. Този програмен пакет ви дава всичко, от което имате нужда, за да се възползвате в пълна степен от възможностите на вашата уеб камера Philips.

 • Практична настолна поставка с регулируем обектив за лесно насочване

  Практичната настолна поставка е най-добрият начин за монтаж на вашата уеб камера далече от екрана. Тя дава на камерата допълнителна височина и осигурява здрава основа, която няма да се преобърне.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува