Уеб камера за преносим компютър

  Уеб камера за преносим компютър

  Ще се видим там!

  Аз съм уеб камера, която ви дава ясни видеоклипове и снимки в подобрени 1,3 мегапиксела. Сгъваемата ми конструкция ме прави лесна за пренасяне. Можете дори да качвате видеоклиповете си в YouTube с лекота.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Ще се видим там!

 • Удобна сгъваема конструкция

  Удобна сгъваема конструкция

  Сгъваемата конструкция ви позволява да носите лесно уеб камерата навсякъде и по всяко време.

 • Подобрени 1,3 мегапиксела за видео и снимки

  Вашата уеб камера ви дава 1,3 мегапиксела (софтуерно подобрени) - както за видео, така и за снимки. Можете да я използвате за правене на висококачествени снимки, които изглеждат чудесно и отпечатани в по-голям формат.

 • Моментално качване на видео в YouTube

  Поддържайте връзка с приятелите и семейството си, като споделите най-новите си видеоклипове в YouTube. Просто направете личен видеоклип с вашата уеб камера и използвайте едно-единствено приложение, за да го качите в YouTube с три лесни действия. Щракнете двукратно, за да изберете видеоклипа, въведете потребителското си име и парола за YouTube, въведете темата и описанието на видеоклипа (ако има такива) и щракнете върху "Качване".

 • 3-кратно цифрово увеличение за едри планове

  Варио с приближаване и отдалечаване, за да получите идеален кадър от всяко изображение. Имате пълен контрол върху вариото чрез екранния интерфейс, като същевременно виждате изображението и можете да го регулирате идеално.

 • Следенето на лицето ви държи в центъра на екрана

  Най-новият софтуер за камера автоматично открива лицето ви и движи обектива, докато вие се движите. Оставате в центъра на екрана дори когато се движите по време на видео чат. Това ви дава свобода да се изразявате и да разговаряте по-естествено.

 • Шумопотискането повишава яснотата на речта

  Тази превъзходна технология за шумопотискане намалява фоновия шум и повишава яснотата на речта - както в тиха, така и в шумна среда.

 • Универсалната ми скоба се поставя лесно на вашия преносим компютър

  Универсалната скоба улеснява стабилното поставяне на уеб камерата върху преносим компютър или LCD екран. Тази конструкция е особено стабилна и уеб камерата няма да се размести или падне, когато сте по средата на разговор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува