Уеб камера

  Webcam fun

  Видеочатът се превръща във всестранно забавление, с функции като удивителната "Променете фона си", плюс забавни рамки, ефекти и лого. С авангардната технология на заснемане ще чувствате приятелите си близо до вас, колкото и да са далеч. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Webcam fun

Изразете себе си

 • Променете фона си

  Променете фона си

  Заменете своя фон от реалния живот и заблудете приятелите си да мислят, че сте някъде другаде! Можете да се придвижвате и говорите нормално, докато софтуерът автоматично запълва фона зад вас. Имате избор от 15 чудесни фона, а можете да качите и проектирате и собствения си любим фон.

 • Добавете свое собствено забавно лого за персонализиране на уеб излъчването

  Добавете свое собствено забавно лого за персонализиране на уеб излъчването

  Персонализирайте своето излъчване или блогове в Интернет, като добавите свое собствено забавно лого. Този специален софтуер ви позволява да вмъкнете малък образ в произволен ъгъл на поточното видео - точно както правят телевизионните канали.

 • Разделителна способност 1,3 мегапиксела (с интерполация) за още по-високо качество на изображението

  Вашата уеб камера ви дава 1,3 мегапиксела (с интерполация) - както при видео, така и при фото. Така можете да я използвате за правене на висококачествени снимки, които изглеждат чудесно и отпечатани в по-голям формат.

 • Гладко изображение при видео с 30 кадъра в секунда

  Облегнете се и наблюдавайте чудесно видео изображение с 30 кадъра в секунда. Това ще ви даде по-гладко видео и изцяло по-добри видеоразговори.

 • 3-кратно цифрово увеличение за превъзходни едри планове

  Варио с приближаване и увеличаване, за да получите идеален кадър от всяко изображение. Имате пълен контрол върху вариото чрез екранния интерфейс, като същевременно виждате изображението и можете да го регулирате идеално.

 • Функцията за проследяване на лице автоматично следи лицето ви

  Най-новият софтуер за камера автоматично открива лицето ви и движи обектива, докато вие се движите. Вие оставате в центъра на изображението дори когато се движите по време на видео конференция. Това ви дава свобода да се изразявате и да разговаряте по-естествено.

 • Висококачествен звук благодарение на вградения насочен микрофон

  Слушайте с висококачествен звук благодарение на вградения насочен микрофон. Говорете естествено и свободно или добавяйте звук при заснемане на видеоклипове.

 • Шумопотискането повишава яснотата на речта

  Тази превъзходна технология за шумопотискане намалява фоновия шум и повишава яснотата на речта - както в тиха, така и в шумна среда.

 • Вълнуващи и забавни рамки и ефекти

  Поддържайте забавлението при чат, като добавите неочакваното. Изненадайте приятелите си с една от десетте тематични забавни рамки около лицето си, според чата в момента. Или ги развеселете със специални забавни видео ефекти, които ще ви направят да изглеждате като негатив, гравиран или даже разкривено.

 • Съвместимост с всички системи за незабавни съобщения

  Уеб камерата и нейният софтуер са проектирани, като са взети предвид всички услуги за съобщения в Интернет. Добавете видео към Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger и други услуги.

 • Лесен за използване софтуер Philips CamSuite за управление на уеб камерата

  Специално разработеният софтуер е лесен за използване и ви позволява да управлявате уеб камерата с едно щракване на мишката. Той автоматично се появява на екрана, когато правите видео повиквания.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува