Уеб камера

  Забавлявайте се с приятелите си във видео разговори

  Когато искате да останете във връзка с вашите приятели и семейството, няма нищо по-добро от тази уеб камера със слушалки. Удивете ги, като заместите своя фон от реалния живот с виртуален. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Забавлявайте се с приятелите си във видео разговори

 • Добавете най-висококачествено видео и звук към разговорите

  Уеб камерата е проектирана за добавяне на видео към вашите Интернет разговори, така че можете не само да чувате, но и да виждате вашите приятели и семейството онлайн. Работи лесно и мигновено и е изцяло пригодна за работа с бъдещи приложения!

 • Функцията за проследяване на лице автоматично следи лицето ви

  Най-новият софтуер за камера автоматично открива лицето ви и движи обектива, докато вие се движите. Вие оставате в центъра на изображението дори когато се движите по време на видео конференция. Това ви дава свобода да се изразявате и да разговаряте по-естествено.

 • Вграден цифров микрофон за качествен звук

  Вграденият цифров микрофон ви дава възможност да говорите естествено и свободно или да добавяте звук към записваните видеоклипове.

 • Гладко изображение при видео с 30 кадъра в секунда

  Облегнете се и наблюдавайте чудесно видео изображение с 30 кадъра в секунда. Това ще ви даде по-гладко видео и изцяло по-добри видеоразговори.

 • Прецизният стъклен обектив предлага по-рязко и качествено изображение

  Рязкост, отчетливост и яснота. Прецизният стъклен обектив ви гарантира високо качество на изображението във всички приложения - от снимки до видео съобщения. Полираният обектив има специално покритие, което удължава полезния му живот и го предпазва от износване и натрупване на прах.

 • Стабилен монтаж на всеки монитор, лаптоп или върху плоска повърхност

  Многофункционалната стойка прави лесно монтирането на уеб камерата към всеки монитор, лаптоп или плоска повърхност.

 • Създавайте V-поща и управлявайте вашата уеб камера с VLounge Premium

  Създавайте и изпращайте V-поща за секунди. VLounge е усъвършенстван софтуер за прихващане, управление и архивиране на снимки и видеоклипове с няколко щраквания с мишката. Можете да го използвате и с функциите за проследяване на лице и цифрово варио за постигане на максимален контрол.

 • Бутон QuickLaunch на VLounge за моментално действие

  За да започнете да използвате приложението VLounge, просто натиснете бутона QuickLaunch

 • Съвместима с MSN и Skype и други безплатни услуги за онлайн комуникация

  Уеб камерата и нейният софтуер са проектирани като са взети предвид всички системи за съобщения. Добавете видео към Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger и други безплатни услуги за изпращане на съобщения. Освен това, тя работи с Windows Messenger и NetMeeting за провеждане на видео конференции с множество лица и е проектирана с оглед на разширяващите се възможности в бъдеще.

 • Бутонът за снимки ви позволява да правите чудесни моментални снимки

  С едно натискане на този бутон вашата уеб камера автоматично ще направи снимка. Това е забавен начин да споделите ваши снимки, като ги прикачите към имейли, уеб страници или документи.

 • Мултимедийни слушалки и микрофон за глава за най-добро качество на звука

  Към вашата уеб камера са приложени и мултимедийни слушалки Philips. Микрофонът за глава осигурява оптимално качество на звука и удобно ползване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува