PC камера

  Просто превъзходни показатели!

  SPC 600NC е забавна уеб камера, с която добавяте интерактивност на игрите и видеочата. В яркочервен цвят, тя се доставя с безплатни игри, в които можете да видите и себе си. А когато камерата не е включена, използвайте приспособлението й за свързване на други USB устройства. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Просто превъзходни показатели!

Чат с видео и игри

 • SVGA фото разделителна способност за рязкост на изображенията

  SVGA разделителната способност на вашите снимки гарантира рязкост на изображенията за използване в документи, интернет страници и електронна поща.

 • Видео с 30 кадъра в секунда

  Скоростта на обновяване от 30 кадъра в секунда ви позволява да се наслаждавате на естествено изглеждащи и пълни с движение видео разговори без подскачащите образи, които някои уеб камери създават.

 • Излезте лице в лице с безплатните системи за незабавни съобщения

  Добавете видео към Yahoo!, MSN и AOL Messenger. Тази компютърна камера работи също с Windows Messenger и NetMeeting.

 • Вграден цифров микрофон за качествен звук

  Вграденият цифров микрофон ви дава възможност да говорите естествено и свободно или да добавяте звук към записваните видеоклипове.

 • Получавате две безплатни, активирани от движение, интерактивни игри

  Със задействаното от движение видео и включените в пакета интерактивни игри, тази уеб камера допълва удоволствието ви от интерактивните игри. Не се бавете и се включете в играта по-скоро!

 • USB докинг станция за свързване и зареждане на други устройства

  Когато не използвате компютърната си камера, тя може да се откачи от основата, за да имате още един лесно достъпен USB порт близо до компютъра си.

 • Програма V(ideo)Launch

  Програма за сваляне, обработване и архивиране на снимки и видеоклипове по възможно най-удобен начин. Със само две щраквания на мишката вие ще можете да създавате и изпращате видеомейли. Този програмен пакет ви дава всичко, от което имате нужда, за да се възползвате в пълна степен от възможностите на вашата компютърна камера Philips.

 • Започнете веднага с бутона QuickLaunch на програмата VLounge

  За да започнете да използвате VLounge, просто натиснете бутона QuickLaunch

 • Бутон за снимка за моментални снимки

  С едно натискане на този бутон вашата камера автоматично ще направи снимка, готова за прикачване към имейли, уеб страници или документи.

 • Въртящ се обектив за перфектно насочване и естествени образи

  Въртящ се обектив за идеално насочване и естествени изображения. Можете да постигнете правилен ъгъл с камерата бързо и лесно, без да се налага да подлагате разни неща под нея, за да промените наклона.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува