Уеб камера

  Webcam easy

  Сертифицирането от Skype гарантира висококачествен видеочат с разделителна способност 1,3 мегапиксела, 3x цифрово увеличение и потискане на шума. Простотата на Plug & Play означава невероятно лесно общуване, а има дори и Philips мултимедийни слушалки с микрофон. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Webcam easy

Общувайте

 • Разделителна способност 1,3 мегапиксела (с интерполация) за още по-високо качество на изображението

  Вашата уеб камера ви дава 1,3 мегапиксела (с интерполация) - както при видео, така и при фото. Така можете да я използвате за правене на висококачествени снимки, които изглеждат чудесно и отпечатани в по-голям формат.

 • Гладко изображение при видео с 30 кадъра в секунда

  Облегнете се и наблюдавайте чудесно видео изображение с 30 кадъра в секунда. Това ще ви даде по-гладко видео и изцяло по-добри видеоразговори.

 • 3-кратно цифрово увеличение за превъзходни едри планове

  Варио с приближаване и увеличаване, за да получите идеален кадър от всяко изображение. Имате пълен контрол върху вариото чрез екранния интерфейс, като същевременно виждате изображението и можете да го регулирате идеално.

 • Функцията за проследяване на лице автоматично следи лицето ви

  Най-новият софтуер за камера автоматично открива лицето ви и движи обектива, докато вие се движите. Вие оставате в центъра на изображението дори когато се движите по време на видео конференция. Това ви дава свобода да се изразявате и да разговаряте по-естествено.

 • Въртящо се тяло, за да насочвате камерата накъдето искате

  Радвайте се на свободата на използване на уеб камерата с интелигентно въртящо се тяло, което ви позволява да насочвате камерата накъдето искате. Просто въртете камерата на 360° във всяка посока, за да филмирате всичко в стаята, без изобщо да местите уеб камерата.

 • Сертифициран от Skype

  Тази уеб камера е сертифицирана от Skype. Така имате гаранция за висококачествени видео и звук, безплатни повиквания и незабавни съобщения до всяка точка на света.

 • Шумопотискането повишава яснотата на речта

  Тази превъзходна технология за шумопотискане намалява фоновия шум и повишава яснотата на речта - както в тиха, така и в шумна среда.

 • Мултимедийни слушалки и микрофон за глава за най-добро качество на звука

  Към вашата уеб камера са приложени и мултимедийни слушалки Philips. Микрофонът за глава осигурява оптимално качество на звука и удобно ползване.

 • Лесно инсталиране и използване

  Инсталирането и използването на вашата уеб камера е лесно като "1-2-3". 1. Инсталирайте софтуера. 2. Включете камерата. 3. Веднага правете видео повиквания.

 • Съвместимост с всички системи за незабавни съобщения

  Уеб камерата и нейният софтуер са проектирани, като са взети предвид всички услуги за съобщения в Интернет. Добавете видео към Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger и други услуги.

 • Правете снимки, архивирайте и управлявайте изображения с VLounge

  Програма за сваляне, обработване и архивиране на снимки и видеоклипове по възможно най-удобен начин. Само с две щраквания на мишката вие ще можете да създавате и изпращате видеопоща. Този програмен пакет ви дава всичко, от което имате нужда, за да се възползвате в пълна степен от възможностите на вашата уеб камера Philips.

 • Бутонът за снимки ви позволява да правите чудесни моментални снимки

  С едно натискане на този бутон вашата уеб камера автоматично ще направи снимка. Това е забавен начин да споделите ваши снимки, като ги прикачите към имейли, уеб страници или документи.

 • Стабилен монтаж върху всеки монитор, лаптоп или маса

  Многофункционалната стойка улеснява стабилното монтиране на уеб камерата върху всеки монитор, лаптоп или маса. Тази конструкция е изключително стабилна и няма да се премести или да падне, докато си говорите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува