Уеб камера

  Webcam pro

  Webcam pro SPC1330NC променя усещането ви при видеоразговор. HD качество на видеото с истински 2,0 мегапиксела за видео, снимки с 8,0 мегапиксела, видео с 90 кадъра/сек. и автофокус. Свръхясен стерео звук с два вградени микрофона. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Webcam pro

Свързване с прецизност и яснота

 • Digital Natural Motion за елиминиране на накъсванията

  Digital Natural Motion за елиминиране на накъсванията

  Digital Natural Motion е създадено от Philips, за да премахне ефекта на трепкане, който се появява в движещите се изображения. Digital Natural Motion оценява движението в образа и коригира трепканията както в ефирния, така и в записания филмов материал (напр. на DVD). Получените в резултат на това гладко възпроизвеждане на движенето и превъзходна рязкост издигат преживяването при гледане на ново равнище.

 • Разделителна способност с истински 2,0 мегапиксела за HD качество на видеото

  Броят мегапиксели е ключов фактор за качеството на изображението. CMOS сензорът с 2,0 мегапиксела ви дава такова HD качество за видео, каквото досега не е предполагано за уеб камерите.

 • Повече детайли в снимките с разделителна способност 8 мегапиксела (с интерполация)

  Вашата уеб камера ви дава повече детайли със снимки с разделителна способност 8 мегапиксела (с интерполация). Това е достатъчно за образи с размер на плакат при висока разделителна способност.

 • Видео с 90 кадъра на секунда за изображение без трепкане

  Светкавичната скорост от 90 кадъра в секунда осигурява невероятно стабилна картина, перфектна за видео конференции лице в лице и дистанционно следене на дома.

 • 8-кратно цифрово увеличение за изключително доближаване

  Варио с приближаване и увеличаване, за да получите идеален кадър от всяко изображение. Имате пълен контрол върху вариото чрез екранния интерфейс, като същевременно виждате изображението и можете да го регулирате идеално.

 • Автофокусът осигурява изключителна рязкост на видеото и снимките

  Осигурява изключителна рязкост на видеото и снимките. Когато сензорът за изображение долови загуба на рязкост, автофокусът бързо и прецизно пренастройва обектива без необходимост от ръчна намеса. Сега това е още по-бързо поради новия алгоритъм за фокусиране - изключително само при Philips.

 • Широкоъгълният обектив побира повече хора във видео кадъра

  Широкоъгълният висококачествен стъклен обектив ви дава по-широк зрителен ъгъл. Широкоъгълният обектив работи по същия начин, както фотографски широкоъгълен обектив, и побира повече хора във видео кадъра, без загуба на видео качество.

 • Pixel Plus 2 за по-добра детайлност, дълбочина и яснота

  С Pixel Plus 2 вашата уеб камера предава естествено изглеждаща картина с отлична рязкост и невероятни детайли. Това става благодарение на процесора Pixel Plus 2 – иновационна технология за телевизионни образи, приложена върху компютърно видео. Тя повишава броя на редовете и броя на пикселите, за да ви даде възможно най-добрите образи.

 • Два вградени микрофона със стерео акустика без ехо

  Нека гласът ви се чува естествено с ясен стерео звук. Двата вградени насочени микрофона и патентованата от Philips технология на звуковия лъч създават виртуална зона без шум и ехо. Предава се само гласът на потребителя, а останалите звуци се минимизират.

 • Елиминиране на шума и намаляване на ехото за най-добро качество на звука

  Тази превъзходна технология за шумопотискане намалява фоновия шум и повишава яснотата на речта - както в тиха, така и в шумна среда. Тя също потиска ехото, така че отсрещната страна чува гласа ви по-ясно.

 • Съвместимост с всички системи за незабавни съобщения

  Уеб камерата и нейният софтуер са проектирани, като са взети предвид всички услуги за съобщения в Интернет. Добавете видео към Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger и други услуги.

 • Лесен за използване софтуер Philips CamSuite за управление на уеб камерата

  Специално разработеният софтуер е лесен за използване и ви позволява да управлявате уеб камерата с едно щракване на мишката. Той автоматично се появява на екрана, когато правите видео повиквания.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува