Уеб камера

  Превъзходна, жива видео връзка

  Опитайте видеоразговори, които ви взимат дъха. Радвайте се на видео с висока разделителна способност за жива връзка със своите приятели и семейство. Тази опаковка включва USB флаш устройство с 2 GB памет за моментален обмен на големи файлове с данни. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходна, жива видео връзка

 • Променете фона си

  Променете фона си

  Заменете своя фон от реалния живот и заблудете приятелите си да мислят, че сте някъде другаде! Можете да се придвижвате и говорите нормално, докато софтуерът автоматично запълва фона зад вас. Имате избор от 15 чудесни фона, а можете да качите и проектирате и собствения си любим фон.

 • Добавете свое собствено забавно лого за персонализиране на уеб излъчването

  Добавете свое собствено забавно лого за персонализиране на уеб излъчването

  Персонализирайте своето излъчване или блогове в Интернет, като добавите свое собствено забавно лого. Този специален софтуер ви позволява да вмъкнете малък образ в произволен ъгъл на поточното видео - точно както правят телевизионните канали.

 • Капацитет за съхранение 2GB за големи файлове с данни

  Капацитет за съхранение 2GB за големи файлове с данни

  Полезните 2 GB ви дават капацитет за размяна и споделяне на много по-големи или повече файлове през USB порта на вашия настолен компютър или лаптоп.

 • 5 мегапиксела за отлично качество на образа

  Технологията позволява 5 мегапиксела за снимки, като качеството е достатъчно високо за отпечатване на изображения с размер на постер с висока разделителна способност. Със специалното софтуерно подобрение получавате дори 2 мегапиксела за интерполирано поточно видео.

 • 5-кратно цифрово увеличение за изключително доближаване

  Варио с приближаване и увеличаване, за да получите идеален кадър от всяко изображение. Имате пълен контрол върху вариото чрез екранния интерфейс, като същевременно виждате изображението и можете да го регулирате идеално.

 • Естествена картина благодарение на видео с 60 кадъра в секунда

  Създавайте видео с пълно движение и естествен изглед при 60 кадъра в секунда. Това е идеално за видеочат с приятели или висококачествено наблюдение в дома.

 • Вграден цифров микрофон за качествен звук

  Вграденият цифров микрофон ви дава възможност да говорите естествено и свободно или да добавяте звук към записваните видеоклипове.

 • Широкоъгълният обектив побира повече хора във видео кадъра

  Широкоъгълният висококачествен стъклен обектив ви дава по-широк зрителен ъгъл. Широкоъгълният обектив работи по същия начин, както фотографски широкоъгълен обектив, и побира повече хора във видео кадъра, без загуба на видео качество.

 • Функцията за проследяване на лице автоматично следи лицето ви

  Най-новият софтуер за камера автоматично открива лицето ви и движи обектива, докато вие се движите. Вие оставате в центъра на изображението дори когато се движите по време на видео конференция. Това ви дава свобода да се изразявате и да разговаряте по-естествено.

 • Вълнуващи и забавни рамки и ефекти

  Поддържайте забавлението при чат, като добавите неочакваното. Изненадайте приятелите си с една от десетте тематични забавни рамки около лицето си, според чата в момента. Или ги развеселете със специални забавни видео ефекти, които ще ви направят да изглеждате като негатив, гравиран или даже разкривено.

 • Бърз пренос на данни с високоскоростен USB 2.0

  Високите скорости за пренос на данни значително съкращават времето на досадно изчакване, когато копирате големи мултимедийни файлове към или от твърдия диск на вашия компютър.

 • Предварително е инсталиран специално разработен и лесен за използване софтуер

  Приложен е софтуерен пакет, който се изпълнява автоматично от USB флаш устройството и ви дава достъп до полезни функции като защита с парола, синхронизация на файлове, компресиране на данните, USB "изгубени вещи", и данни за USB. Освен това са включени 30-дневна пробна версия на Portable Microsoft Outlook Express, синхронизиране на предпочитаните и влизане в Интернет без следи.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува